Tento týden nás čeká již devatenáctá epizoda Věčných duší, ve které bude skupina pokračovat v pronásledování Klaxana. Sobotní večer je tradičně vyhrazen Lamám na tahu, které ale projdou reformou! 

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Po minulé epizodě, ve které se Duším podařilo zachránit Anthonyho, nás snad čeká tento týden klidnější epizoda. Fakt bych vám nepřál v tom studiu minulý týden sedět, takového bojování a ještě k tomu bez spell slotů? To bylo fakt o nervy...

Naštěstí vše dobře dopadlo a nyní se skupina může pustit do staré dobré detektivní práce. Ještě, že je detektiv Brindlock na stopě! Jeho forenzní postupy můžete sledovat ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i zde na stránkách Nerdfixu!

Minulá epizoda stála za to!

STÁLE HLEDÁME PŘEDNÁŠEJÍCÍ NA FEST! 

Stále hledáme zájemce o tvorbu programu pro letošní ročník Festu. Pokud byste se do průběhu našeho festivalu chtěli zapojit přednáškouworkshopem nebo tím, že pro návštěvníky odvedete RPG sezení, budeme moc rádi!

V případě, že máte chuť vytvořit část programu s tématickým zaměřením na RPGfantasysci-fi, nebo gaming, napište nám na email casting@natahu.tv do 30.6.!

Do emailu přiložte krátkou anotaci k plánovanému programu, potřebné technické zázemí časový rozsah, který pro něj potřebujete.

Další informace o Fest Na tahu naleznete na webových stránkáchFB události, nebo na našem Discordu Na tahu.

SOBOTA - LAMY NA TAHU (REFORMED)

Rozhodli jsme se, že trochu změníme koncept Lam na tahu. Zamysleli jsme se nad tím, co vás nejvíce baví, a rozhodli jsme se věnovat více právě těmto hrám! Celou myšlenku našeho nového přístupu k těmto streamům vám představíme ve čtvrtek na streamu Duší!

Každopádně v rámci duchu reformy vám můžu říct, že v sobotu nás čeká buď Sea of Thieves nebo Raft, ale není jisté, co z toho to bude. Zároveň víme, že na streamu budou Flowee s Endym. Možná k nim přibude i nějaký další člen týmu, nebo host. To ale taky nevíme jistě.

Vlastně, když to tak píšu, uvědomuju si, že tahle reforma nevzbuzuje moc důvěry, když vlastně nic nevíme jistě... Je to holt stále v procesu... Ale nebojte se nic, znáte nás, bude to stát za to!

Pokud tedy chcete vidět, co jsme vymudroprdili, stavte se v sobotu v 18:00 na Twitchi!

Podívejte se na Sea of Thieves ve videu od Indiana!

MOUDRO NA TENTO TÝDEN

Ten kdo orá pole mé, pluhem svým, jest přítel můj, neb šetří můj pluh pro pole jiná.

ENDY Z NA TAHU