Předposlední týden Štětcoberu bude pohodový! Ve čtvrtek nás čeká již 38. epizoda Věčných duší (na stejném čísle skončil Počátek) a v sobotu Lamy na tahu, kterých se ujme Flowee!

ŘÍJEN - ŠTĚTCOBER

Flowee s Robkem ve spolupráci s našimi artisty Hafim a Aiwy vytvořili Štětcober! Každý den jedno téma, které můžete namalovat. O své výtvory se můžete podělit na našem Discordu, nebo na IG s hashtagem #jsmenatahu a označit @dndnatahu!

Do této akce se můžete zapojit, ať už malujete jakýmkoli stylem! Proto neváhejte a přidejte se k naší skvělé komunitě a hromadě úžasných artů!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulý týden se Věčné duše vrátily z města Othe. Místním obyvatelům příliš nepomohly, ale alespoň udělaly vše pro to, aby nedocházelo ke zbytečným úmrtím. Po návratu do Feolinnu skupina podala hlášení místnímu markýzovi, který slíbil, že bude jednat rychle. Po splnění úkolu si hrdinové ještě vyzvedli slíbenou odměnu a poté vyrazili na cestu do Port Damali. Po cestě ovšem narazili na prapodivnou džungli. Aby toho nebylo málo, džungle do sebe vtáhla Brindala!

Podaří se skupině najít Brindala? To se dozvíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Kooperační Lamy na tahu si tentokrát vzala na starost Flowee! Do jaké hry se pustí? A kdo tam bude s ní?

Uvidíme v sobotu od 18:00 na Twitchi!