Necelý měsíc do Festu! Vás ale zajímá, co bude tenhle týden, co? Kecy, Duše, Lamy, tradiční týden! Ale ten Fest, lidi... Už se to blíží a my se na to moc těšíme! Potkáme se tam s vámi? 

ÚTERÝ - VĚČNÉ KECY (DNES!!!)

Náš drahý kecmaster (ano, vytvořili jsme mu nový titul, protože podle nás má tento udatný muž příliš málo titulů a navíc je rádi tvoříme..) Gelu si tento týden opět pokecá s členy Na tahu!

Gelu prohlásil: "Volím si tebe!" a ukázal na Robka s Kubou. Na tuto trojici se tedy můžete těšit dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube, nebo zde na Nerdfixu.

Pokud máte na tyto dvě Duše nějaké otázky, můžete je napsat již nyní na Discord, nebo přímo na streamu do chatu!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulý týden se nám konečně po třech týdnech vrátily Věčné duše. Během minulé epizody zvládly opustit Zadash a vydat se směrem na jih. Během jinak poklidné cesty narazily na ovocný sad. Říkáte si, že je to idylka? Ano, dokud na vás nezaútočí hejno potvor jejichž jméno si fakt nepamatuju.

Hrdinové si s nimi poradili, ale měli také velkou pomoct. Tajemná dívka, která z rukou metala oheň a představila se jako Sharlott, jim jejich boj značně ulehčila. Tuto ďábelskou ženu hrála dvorní artistka Na tahu Aiwy, kterou můžete znát také jako Maddison z třetího příběhu Hexakoronu.

Jak bude příběh Duší pokračovat? A vydrží Sharlott se skupinou? To zjistíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube a i zde na Nerdfixu.

Jak se k nám Aiwy přidala?

SOBOTA - LAMY NA TAHU

No... to je ta otázka.. Budou v sobotu Lamy? Přiznám se, že vlastně vůbec nevíme. V neděli máme živé hraní D&D na Gameconu v Pardubicích a to, jestli nějakým způsobem Lamy v sobotu zvládneme, teprve musíme zjistit.

NEDĚLE - GAMECON V PARDUBICÍCH

V neděli nás čeká živé hraní D&D na Gameconu v Pardubicích. Od 11:00 si tam zahrajeme dobrodružství a užijeme si trochu srandy! Pokud na této akci budete, nebo žijete poblíž, budeme rádi, když nás skočíte pozdravit!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

Smažák je ideální měřítko kvality restaurace. Kde nezvládnou ani ten, nedávej si ani vodu.

ROBO Z NA TAHU