I v tomto týdnu pokračuje Štětcober! Kromě malíčského eventu se ale můžete také těšit na čtvrteční Věčné duše a sobotní komunitní lamení! 

ŘÍJEN - ŠTĚTCOBER!

Po celý říjen probíhá naše akce pro kreslíře amatérské i profesionální! Štětcober je speciální akce, ve které je hlavním cílem malovat! Každý den v měsíci má speciální téma a je jen na vás, jak toto téma vyobrazíte. O svá díla se s námi a komunitou můžete podělit přímo na Discordu. A pokud by vám Discord nevyhovoval, klidně obrázek nahrajte přímo na IG s hashtagy #stetcober a #jsmenatahu!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulý týden se Duše ve městě Othe seznámily s dračicí Feuerstraszou. Setkání to nebylo zrovna příjemné, protože se ukázalo, že dračice chce městu vládnout a získat tak titul markýzky. Skupina se tím ovšem dostala do nepříjemné situace. I když by hrdinové rádi pomohli obyvatelům města k bezpečnějšímu životu, chtějí zradit dračici, která jen nejen nebezpečná, ale i učitelkou Mistrala?

Jak se s touto situací Věčné duše poperou, zjistíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu.

SOBOTA - LAMY NA TAHU

V sobotu nás čeká oblíbené komunitní lamení! To znamená, že Robko s Kubou si na sobotní stream pozvou členy tahounské komunity a všichni společně budou hrát. Tento týden jsou zatím v užším výběru hry Among Us a Witch It!

Nenechte si Lamy na tahu ujít, čekají nás v sobotu od 18:00 na Twitchi!