Dlouhé letní večery se blíží a společně s nimi přicházejí také nové trailery nadcházejících hororů, které divákům rozhodně nedají spát. Některé z nich ale navíc působí jako mentální antikoncepce, a to nejen pro vybrané mileniály, kteří nemají rádi děti a cokoliv, co je s nimi spojené. Jedním z takových snímků je i americký horor False Positive, který na svých stránkách nedávno představila streamovací platforma Hulu.

Příběh filmu se točí okolo Lucy (Ilana Glazer) a Adriana (Justin Theroux), mladého páru, který už dlouho svádí marný boj s neplodností. Zdánlivě brilantní lékař (Pierce Brosnan) jim nabídne tu nejlepší šanci, jak přivést na svět vytouženého potomka. Lucy by se tak po umělém oplodnění vydala cestou neobyčejného štěstí, které zahrnuje spojení úspěšné kariéry i láskyplného rodinného zázemí.

Přečtěte si také: Zvrácenou letní hru o život a bohatství představí mrazivá série Panic od Amazonu

Poté, co její vidinu stvrdí záběry z ultrazvuku, se v jejím životě ale začnou dít nečekané věci. Přestože se říká, že je těhotenství jedno z nejkrásnějších období v životě ženy, v tomto případě přináší nastávající mamince do života nevídaný teror. Halucinace, otázky týkající se partnera i sebe sama a spousta krve, kterou má na svých rukou s největší pravděpodobností ten, kdo se zpočátku v lékařském plášti jevil jako spasitel.

Těhotenské drama se v centru pozornosti hororu False Positive promítne na velkém filmovém plátně již 18. června 2021, a to v rámci premiéry na festivalu Tribeca. Poté se snímku od Johna Lee dočká i globální publikum, a to přesně 25. června 2021, kdy se objeví v nabídce Hulu. Vedle hlavních protagonistů se v něm ukáží například Lucy Walters, Sullivan Jones nebo Gretchen Mol.