Na akci Tudum, kde Netflix představuje připravované novinky, byl ukázán trailer na druhou sérii seriálu Hellbound. Tento seriál vytvořil režisér Sang-ho Yeon, který se proslavil především výborným filmem Vlak do Pusanu z roku 2016. Seriál si tak získal dost pozornosti, přičemž dle hodnocení i ohlasů si nevedl vůbec špatně.

Seriál vypráví o tom, jak na Zem začaly přicházet démonické bytosti, které pronásledují hříšníky. Poté, co je doženou, tak z nich vysají duši, následně pak odejdou zpět do pekla. Krom spálených těl a poničené infrastruktury, případně i jiných věcí, po nich nezůstávají žádné fyzické důkazy.

Příběh se ale na tyto bytosti tolik nesoustředí, spíše se zaměřuje na lidi a jejich snahu se k této situaci nějak postavit. Na jedné straně tak stojí náboženská skupina Nová pravda, která příchod těchto bytostí vítá. Věří totiž, že jejich příchod je božím záměrem.

Na opačné straně barikády tak stojí detektiv Jin Kyung-hoon (Yank Ik-joon) a právník Min Hey-jin (Kim Hyun-joo).

Jelikož úvod seriálu dává divákům předpoklad, že se bude seriál točit primárně kolem démonů, tak mohlo být mnoho potenciálních diváků odrazeno. CGI efekty totiž nepatří k nejzdařilejším. Nicméně jelikož se seriál zabývá spíše tou lidskou stránkou příběhu, tak se seriál vůči podobným seriálům vymezuje. To je něco, v co fanoušci režiséra Vlaku do Pusanu doufali.

Teaser na druhou sérii nepředstavuje divákům nic nového. Jedná se o závěr seriálu, kde se jedno ze spálených těl začne pohybovat a postupně nabere původní humanoidní podobu. Tato scéna dává divákům poměrně široký prostor ohledně toho, co mohou od druhé série očekávat. Součástí traileru však není datum premiéry druhé řady, proto si na více informací budeme muset ještě chvíli počkat.