Z herce Ezry Millera se vyklubalo pěkně problematické kvítko. Na konci předminulého měsíce totiž dělal pěkný bordel v jistém karaoke baru na Havaji, kde verbálně a fyzicky napadal ostatní návštěvníky. Nějakou dobu po jeho zatčení také odcizil věci manželskému páru, kterému následně vyhrožoval zabitím. A minulý měsíc došlo na Havaji k dalšímu incidentu v jistém domě, kde údajně hněvivě mrštil židlí, kterou udeřil šestadvacetiletou ženu do čela, což jí způsobilo asi půlcentimetrové řezné rány. Jak mnozí vědí, Ezra Miller je představitel Flashe pro DCEU, přičemž již příští rok se má bleskurychlý hrdina dočkat svého sólového filmu. Všechny tyto kauzy ale rozhodně hercově reputaci nepřispívají, přičemž mnoho lidí se již nechalo slyšet, že snímek budou kvůli hercovi bojkotovat.

Mnozí taktéž chtějí, aby byl herec v roli Flashe přeobsazen. A právě této skupince vysvitla jistá naděje, protože určité zvěsti tvrdí, že studio Warner Bros. údajně opravdu zvažuje Millera nahradit někým jiným. Nejideálnějším kandidátem má být prý herec Dylan O´Brian, který se především proslavil díky seriálu Teen Wolf z roku 2011. Někteří fanoušci by taktéž v roli filmového Flashe rádi viděli představitele Flashe seriálového, tedy Granta Gustina. Je tedy možné, že pohár trpělivosti už skutečně přetekl, přičemž významné studio s hercem opravdu ukončí spolupráci?

Inu, zdá se, že nakonec ne. Všechny tyto zvěsti patrně spláchl do záchodu Adam B. Vary, jeden z výkonných redaktorů pro web Variety, který potvrdil, že Warner Bros. skutečně nezvažuje Millerovo přeobsazení. Informoval o tom v příspěvku na svém Twitteru, který najdete níže. Nutno ale dodat, že některé další drby tuto informaci popírají, tudíž úplná pravda je stále ještě ve hvězdách.

Už po hercově prvním „zlobení“ na Havaji se začaly šířit zvěsti o tom, že představitelé studia svolali kvůli hercovi mimořádnou schůzi. Podle zdrojů od IGN však k ničemu takovému nedošlo, přičemž studio údajně prohlásilo, že lidé jen hrozně přehánějí. Mlčení studia ohledně chování herce mnoho lidí samozřejmě náležitě pobuřuje, protože v minulosti se vyhazovalo za mnohem mírnější „prohřešky“. Ať už se studio zachová jakkoliv, rozhodně by bylo vhodné, kdyby na nespokojenost fanoušků nějakým způsobem reagovalo. Miller měl každopádně problémy se zákonem už v minulosti. V roce 2011 byl také zatčen za výtržnictví a držení drog, navíc v roce 2020 byl natočen na video, v němž škrtil jednu ze svých fanynek, kterou následně povalil na zem.