Bojíte se rádi? A dokážete se bát i u knih a komiksů? Pokud ano, máme pro Vás tip na nový hororový komiks od amerických autorů, scénáristy Cullena Bunna (Celá série Pochmurný kraj, Darth Maul), kreslířky Carly Speed McNeil (Ashes, Legends of Red Sonja) a kreslíře Tylera Crooka (Petrograd, Manor Black). Jedná se o 5. díl ze série Pochmurný kraj s názvem Znjetvořec. Do českého jazyka přeložila Alexandra Niklíčková.

Tento 5. díl svazku obsahuje sešity 17-20. Příběh vypráví o tajemném tvorovi s děsivě žlutýma očima, Znjetvořci, který žije v hlubokém lese Pochmurného kraje a jen málokdy ho opouští. Do tohoto lesa se však blíží lovci na hon, ale rozhodně netuší, co se bude dít. Mezitím se Ema seznamuje s dalšími bytostmi z jiného světa. Odhaluje další střípky své minulosti a zjišťuje, co je podstatou jejího vlastního domova.

Pochmurný kraj 5: Znjetvořec vydává nakladatelství Comics Centrum v českém jazyce. Již teď je svazek na jejich eshopu k dostání a do 6.4.2020 ho můžete koupit se slevou 40%. Na stránce produktu najdete i krátkou ukázku z tohoto díla.