Sylvester Stallone bude příští měsíc slavit 76 let. I tak má ale stále více než dost energie na to, aby zazářil v nějakém tom akčňáku. Přesvědčí nás o tom i nadcházející seriál jménem Tulsa King, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na muže jménem Dwight "Generál" Manfredi (Stallone), mafiánského kapitána, který byl nedávno konečně propuštěn z vězení, v němž strávil celých 25 let. Jeho šéf ho však ze své organizace vyhodil, ovšem Dwight si následně začne uvědomovat, že jeho bývalá gangsterská rodina má jakési zlé úmysly. Ostřílený mafián se proto rozhodne, že založí své vlastní zločinecké impérium. K tomu ale bude potřebovat lidi. A ne jen tak ledajaké. Bude potřebovat ty nejlepší z nejlepších.

Upoutávka zároveň dává jasně najevo, že Stalloneho postava nemá přezdívku „Generál“ jen tak pro parádu. A zcela nepochybně se se svými nepřáteli nebude vůbec mazlit. Pokud však máze o kvalitách seriálu pochyby, možná vás přesvědčí informace o tom, kdo všechno je za něj vlastně zodpovědný. O scénář a režii se totiž postaral Taylor Sheridan, velice schopný filmař, který napsal scénáře pro oba dva díly Sicaria. Za zmínku taktéž stojí vynikající krimi thriller Winder River z roku 2017, který Sheridan napsal a také zrežíroval. Pokud bychom se podívali na jeho seriálovou tvorbu, Sheridan je nejenom jedním z tvůrců série Yellowstone, ale taktéž se postaral o její spin-off jménem 1883.

Dále na seriálu Tulsa King pracoval Terence Winter, který byl v roce 2014 nominovaný na Oscara za napsání scénáře k filmu Vlk z Wall Street. Především byl ale jedním z hlavních scenáristů k seriálům Rodina Sopránů a Impérium - Mafie v Atlantic City. Celý projekt je tedy v opravdu dobrých rukou.

Kromě Stallona se v seriálu objeví také herci jako Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, AC Peterson a Garrett Hedlund.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 11. 2022.