Jeden z největších filmových neúspěchu letoška je zcela bezpochyby snímek o komiksovém upírovi Morbiovi. Nejenže se vyloženě topí v negativních recenzích, ale zároveň nebyly příliš oslnivé ani jeho tržby. I když se ze začátku zdálo, že film by alespoň mohl vydělat hodně peněz, nakonec k ničemu takovému nedošlo. Z údajného rozpočtu 75 milionů dolarů vydělal snímek jen něco přes 163 milionů. Ano, snímek sice svůj původní rozpočet překonal, ale na superhrdinský film, který navíc pochází z dílen Marvelu, je to pro studio Sony i tak žalostně málo. Morbius je zkrátka opravdu obrovitánský malér. A to skutečně se vším všudy. Ale i přes všechny tyto neúspěchy se studio Sony rozhodlo vrátit smolařského komiksového upíra do kin. A to možná z pěkně nezvyklého důvodu. 

Snímek se má údajně vrátit do více než 1000 kin po celých Spojených státech. I přestože se Morbius dočkal špatného přijetí, spousta lidí na sociálních sítích stále šíří nejrůznější memy, které se filmu týkají. Na jeden z nich se můžete podívat níže. Samozřejmě mnoho z těchto příspěvků filmu příliš nelichotí, ale i tak svým způsobem dokazují, že o snímku se ještě stále aktivně mluví. A to především na Twitteru. Studio Sony oficiální důvod Morbiova návratu neuvedlo, ale podle webu ComicBook se tak rozhodlo právě na základě veškeré pozornosti, které se film na sociálních sítích dočkal. Bez ohledu na to, zda byla ona pozornost pozitivní, nebo ne.

Film vypráví příběh Michaela Morbia, původně doktora, který trpěl velice vzácnou krevní chorobou, jež mu eventuálně měla přivést smrt. Zachrání ho však jistý nepovedený experiment, který z něj ale zároveň udělá hrozivou a smrtící bytost. Snímek patřil mezi největší smolaře posledních let i co se týče premiéry. Morbius byl totiž z nejrůznějších důvodů hned šestkrát odložen. O to více musí být pro tvůrce frustrující ten fakt, že film po svém vydání hromadil samé negativní recenze. Pokud se na jednu z nich chcete podívat, tak určitě zhlédněte tu od Nerdfixu!