Indie studio Terror Films specializující se na distribuci hororů nyní přichází s novým filmovým počinem, který nese titul Relentless. Snímek amerického režiséra Barryho Anderssona se nedávno ukázal v oficiálním traileru, který se nese v duchu nehostinné survival atmosféry.

Nikdo z nás by se jistě nechtěl ocitnout v situaci hlavní hrdinky tohoto survival hororu. Tou je Jennifer, která žije sama ve velkém prázdném domě, kde se snaží bojovat se svými depresemi. V předvečer velké bouře se rozhodne ukrýt ve sklepě, jenž se záhy změní ve vězení, kde odstartuje boj o holý život.

Přečtěte si také: Zombie survival horor Live or Let Die se ukázal v oficiálním traileru

Jennifer se probouzí za rachotu hromů, které nevěstí nic dobrého. Když položí svou nohu v ortéze na podlahu, ucítí nepříjemný chlad dešťové vody. Aby toho nebylo málo, zavřou se před ní dveře do sklepa, z nichž se jí podaří utrhnout kouli představující cestu na svobodu. Bouře sílí a prostor mezi čtyřmi stěnami se začne plnit vodou, která se do sklepa valí snad ze všech stran. Nebezpečí představují jak pojistky, tak stoupající hladina.

„Nikdy nepodceňuj svou touhu přežít,“ hlásá oficiální slogan snímku Relentless, který je už nyní k dispozici na platformě Amazon Prime Video. Na scéně mimo Rachel Weber v hlavní roli figurují také Charles Hubbell nebo Bea Hannahan.