Reklamní kampaň na další Suicide Squad nabírá na obrátkách. Po kvalitním a velmi kladně přijatém traileru se ve Warner Bros. rozhodli podpořit film i zcela novými plakáty. Těch je celkově dvanáct a každý představuje jednu postavu, která se objeví ve filmu.

Kromě čtveřice starých zaběhlých postav, jako je maniačka Harley Quinn v podání populární Margot Robbie, ochlasta a egomaniak Captain Boomerang (Jay Courtney), kapitán operací Task Force X Rick Flag (Joel Kinnaman) a vrchní velitelka Amanda Waller (Viola Davis), se ve filmu objeví i osmička zcela nových postav, které jsou známé spíše vášnivým fanouškům DC Comics a jedná se o jejich premiéru na filmových plátnech.

Anglický herec Idris Elba ztvární postavu se jménem Bloodsport. Jeho postava na mě působí jako náhrada za Deadshota v podání Willa Smithe. Bloodsport má v DC comics několik reinkarnací, tou nejznámější je Supermanův protivník Robert Dubois. A zrovna osobu Roberta Duboise by nejspíše měl Idris Elba představovat.

Sean Gunn je bratr režiséra Jamese Gunna a představí se v roli Weasela. Tenhle lasičák má v DC světě opět několik reinkarnací, ale my uvidíme pravděpodobně úplně tu původní, což je postava John Monroe, který se během toxických pokusů přetransformoval v lasičku.

Silvester Stallone se představí jako King Shark a myslím si, že se máme na co těšit, jelikož film dostal R-rating, tak tenhle napůl člověk napůl žralok by měl dostat spoustu příležitostí k parádní akci. Parádní by mohl být i záporák Thinker, kterého si zahraje bývalý představitel Pána Času Peter Capaldi.

Ve filmu se ukáže i populární wrestler John Cena. Jeho postava Peacemakera věří ve spravedlnost za každou cenu, akorát tenhle pohled na totální dobro z něj dělá tak trochu osinu v zadnici. A jak říká sám John Cena, poněkud otravnějšího Kapitána Ameriku.

Těšit se můžeme i na Danielu Melchior jako Ratcatcher 2. O ní toho zatím moc nevíme, protože v komiksech se nikdy jako Krysař nepředstavila žena, ale nejspíše bude napojena nějakým způsobem na původního Krysaře Otise Flannegana.

Předposledním chlapcem z plakátů je Polka – Dot Man. Toho bude představovat herec David Dastmalchian, kterého můžeme znát jako šíleného spojence Jokera z filmu Dark Knight. Tím posledním je pak Michael Rooker a jeho Savant. U něj je zajímavé, že se jedná o novější postavu. Jeho první představení proběhlo až v roce 2003 v komiksu Birds of Prey.

Tato dvanáctka rozhodně není finálním počtem postav, které se ve filmu představí. V traileru jsme viděli například záporáka Starro nebo postavu Sol Soria. Suicide Squad by měla jít do kin a na HBO Max už 6. srpna, ale v dnešní době si neodvažujeme odhadovat, jestli je srpnové kino reálnou variantou.