Suicide Squad z dílny Warner Bros. a DC Comics dorazí do kin a na HBO Max již 6. srpna a propagace díla tedy jede na plné obrátky. Film režiséra Jamese Gunna byl podrobně rozebrán v americké noční show Jimmyho Kimmela, kam dorazili v roli hostů Margot Robbie, představitelka Harley Quinn a John Cena, který se rozhovoru účastnil přímo v kostýmu Peacemakera. Součástí pořadu byl i samotný režisér filmu James Gunn.

Přečtěte si také: DC Animated Universe rozšiřuje další komiks

Během povídání byla v show předvedena i dvojice krátkých, zcela nových klipů, které lákají na nadcházející film. Tím prvním byla scéna, kdy se většina Sebevražedného oddílu, v čele s Idrisem Elbou jako Bloodsportem, vydává na ostrov Corto Maltese zachránit Harley Quinn, avšak ne vše jde podle plánu.

Ten druhý klip je o poznání vtipnější a skoro celý si ho pro sebe ukradl King Shark, kterého dabuje Sylvester Stallone. King Shark totiž před další sebevražednou misí řeší svůj převlek, za jehož pomoci by dokázal splynout s okolím a je jasné, že to pro obřího člověko-žraloka nebude zrovna lehká záležitost.

Ve třetím klipu, který už nebyl součástí show a je přímo vydaný jako součást propagace na YouTube kanálu IGN, se představil Nathan Fillion jako postava T.D.K aka The Detachable Kid a jeho i v komiksovém světě velmi neobvyklá superschopnost. 

My se na nový Suicide Squad opravdu velmi těšíme a brzká recenze vás určitě nemine. Podle informací od zahraničních novinářů by se mělo jednat o velice šílené, vtipné a odlehčené dílo. V tom je James Gunn jako doma, což už prokázal především v prvních Strážcích Galaxie. Sám režisér pak o filmu Suicide Squad mluví v tom smyslu, že se jedná o jeho nejlepší a největší projekt, kdy měl možnost pracovat s tím nejlepším hereckým štábem, který kdy měl možnost vést.