Filmoví nadšenci, zbystřete, protože studio A24 se nám chystá nadělit nový film. Ovšem tentokrát se o žádnou bizarní podívanou, ve které se bude přeskakovat z jedné alternativní reality do jiné, jednat nebude. Místo toho se dočkáme mile vyhlížejícího komediálního dramatu jménem You Hurt My Feelings, v němž hlavní roli ztvární Julia Louis-Dreyfus. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na ženu jménem Beth (Louis-Dreyfus) úspěšnou spisovatelku, která se ale bojí, že její další kniha nesplní obrovitánská očekávání jejích fanoušků. I přestože je ve světě literatury momentálně známým jménem, její poslední knižní dílo si nevedlo zrovna nejlépe. Stále se proto potýká s věčnou nejistotou, která ji nutí neustále přemýšlet o tom, co by měla udělat, aby její další kniha zaznamenala úspěch. Určitou formu podpory také nalezne u svého milujícího manžela Dona (Tobias Menzies), který chce oslavit výročí jejich svatby. 

Onen pocit manželské podpory se ale jednoho dne pro Beth zhroutí poté, co Dona zaslechne svému kamarádovi vykládat o tom, co si o poslední knize své ženy doopravdy myslí. Don se to následně snaží ospravedlnit, ale samozřejmě se zdá, že to je marná snaha. Beth ale není jediná v rodině, kdo se potýká s problémy. Donovi, který se patrně živí jako psychoterapeut, dělají starosti dva jeho klienti, kteří se začnou domnívat, že jim nijak nepomáhá.

Pak je tu zase Bethina sestra (Michaela Watkins), která musí zas konstantně lhát svému manželovi Markovi (Arian Moayed), jaký je to úžasný herec. A nakonec tu máme Eliota (Owen Teague), syna Dona a Beth, který řeší vlastní mladistvé trable. Snímek se již objevil na filmovém festivale Sundance, kde se dočkal především pozitivních reakcí. 

O scénář a režii se postarala na Oscara nominovaná filmařka Nicole Holofcener, která v roce 2019 zabojovala o zlatou sošku Akademie za film Můžete mi kdy odpustit?

Ve snímku si dále zahrají herci jako Jeannie Berlin, Elizabeth Marvel, Josh Pais, Bill Camp, Deniz Akdeniz, LaTanya Richardson Jackson, Kenneth Tigar, Rebecca Henderson a Clara Wong.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 26. 5. 2023.