Streamovací služba Peacock je na trhu relativně nová. Z její originální tvorby je zatím významnější pouze seriál Brave New World.

Tento dystopický seriál získal na serveru Rotten Tomatoes smíšené reakce. Kritiky příliš nezaujal a získal od nich 41 %, od diváků zase 83 %. Nicméně Peacock nehází flintu do žita a začal pracovat na dalším projektu.

Je jím seriál Jade City, založený na motivy první knize bestselleru fantasy série Fondy Lee The Green Bone Saga. Jade City je epická fantasy sága, která kombinuje magii a bojová umění.

Dva nepřátelské klany spolu bojují až do hořkého konce pro lásku, čest a moc. Příběh je zasazen do fiktivní metropole založené na Hong Kongu sedmdesátých let. Nefrity (jade) mají magickou moc. Zmíněné válčící rodiny o ně bojují, aby si udržely kontrolu.

Seriál budou produkovat Dave Kalstein (Treadstone, Quantico), Breck Eisner (The Expanse) a Dean Georgaris (The Brave). Kalstein taktéž zastane pozici showrunnera a jednoho ze scénáristů, zatímco Eisner usedne na režisérskou stoličku.

Oznámení projektu je však jeden z mála kroků ve vývoji seriálu. Bude ještě trvat nežli seriál nabere konkrétnější rozměry. Jestli však bude mít seriál stejně vydařené akční scény jako Into the Badlands, za mě je to trefa do černého.