Akce Netflix Geeked Week je v plném proudu. Dnes proběhl třetí den, který měl být věnován fantasy a sci-fi. Tento den sice nebyl na informace ten nejbohatší, ale i přesto jsme se dočkali několika menších novinek a připomínek. To nejlepší však možná ještě přijde. Na to se s námi můžete podívat ještě ve čtvrtek a pátek (10.-11.6) od 17:45 na youtubovém kanále Nerdfixu.

Přečtěte si také: Natáčení finálové řady Stranger Things oficiálně začalo

Všichni jsme napjatě očekávali trailer na novou sérii Stranger Things. Místo toho jsme se dočkali oznámení nové rozhlasové hry, ve které budou účinkovat původní herci ze seriálu. Více si o tom můžete přečíst v podrobném samostatném článku. Ale na samotný seriál se taktéž dostalo. Dozvěděli jsme se, kdo obohatí následující sérii svým hereckým talentem.

Amybeth McNulty hraje Vickie, upovídanou hudební nerdku, která padne do oka jednomu z našich hrdinů. Myles Truitt ztvární Patricka, basketballovou hvězdu, která má všechno včetně přátel, talentu a pohodlného života, dokud mu jistá událost neobrátí život naruby. Regina Ting Chen je Kelly, oblíbená poradkyně, která se stará o své studenty. Grace Van Dien hraje Chrissy, vedoucí roztleskávaček na hawkinské střední a nejoblíbenější dívku ve škole. Ale pod zdánlivě dokonalým povrchem se skrývá temné tajemství.

V krátkém klipu nás pouze pozdravili autoři seriálu v zátiší z rozestavěných kulis a omluvili se fanouškům za dlouhou produkci. Tak snad se brzy dočkáme i nějakého zajímavějšího oznámení.

STRANGER THINGS DOSTANOU KARTY V MAGIC: THE GATHERING

Netflix oznámil nečekaný crossover s karetní hrou Magic: The Gathering. Ta se v poslední době snaží do svého repertoáru zařadit i novější popkulturní artefakty, a tak výskyt tohoto fenoménu není úplným bleskem z čistého nebe. Na obrázcích, které poskytl Netflix, můžeme vidět Jedenáctku a obývací pokoj s abecední tabulkou, který hrál v seriálu významnou roli. Karet bychom se měli dočkat později tohoto roku.

FIGURKY JEDENÁCTKY

Aby toho nebylo málo, Netflix také oznámil figurku jedenáctky, kterou si můžete zakoupit na stránkách Good Smile Company. Figurku můžete objednávat v jejich internetovém obchodě přibližně za 1000 korun.

ZÁŽITKOVÁ JÍZDA SE STRANGER THINGS

A to ještě není všechno, dámy a pánové!“ Dělám si legraci, ale trochu jako v teleshopingu jsem si přišel, když jsme po kartičkách a figurkách dostali pozvánku na zážitkovou jízdu do městečka Hawkins, kde se celé Stranger Things odehrává. Oficiální stránky projektu slibují, že budeme mít šanci ponořit se do příběhu jako nikdy. Návštěvníci zážitkové akce pořádané v Los Angeles tak budou moci očekávat scény ze seriálu, ale i zbrusu nová překvapení. Myslím, že se většina světa nemůže dočkat, až docestuje do tohoto vrcholu moderní zábavy.