Až budete nakupovat šampaňské na oslavu Silvestra a příchodu roku 2022, nechte si jedno speciální pro událost, která přijde společně se zmíněným rokem. Streamovací platforma HBO Max od společnosti WarnerMedia totiž míří do Evropy, přičemž nemine ani Českou republiku a Slovensko. Nové platformy se tak v roce 2022 dočkají nejen čeští a slovenští diváci, ale i ti z Polska, Maďarska, Rumunska, Bulharska, Bosny a Hercegoviny, Chorvatska, Černé Hory, Severní Makedonie, Srbska, Slovinska a Portugalska

Nebudeme však patřit mezi první evropské země, které se platformy dočkají. Toto privilegium bude náležet všem skandinávským zemím se Španělskem a Andorrou, kde se streamovací služby dočkají již 27. 10. 2021. Pod společnost WarnerMedia, která stojí za vznikem slavných sérií jako Harry Potter, Hra o trůny nebo Teorie velkého třesku, spadají značky jako Warner Bros., Cartoon Network, DC, Cinemax a HBO. Pokud jste předplatiteli HBO GO, bude vám HBO Max již k dispozici. A to ať už jste si ho předplatili prostřednictvím vybraných partnerů, nebo napřímo. S větší nabídkou obsahu je ale také bohužel možné, že se zvýší i celková cena předplatného, ale to teprve uvidíme. 

V říjnu proběhne slavnostní zahajovací akce, na které budou představeny nabídky produktů s obsahem, cenové tarify a další podstatné informace. Pokud jste o HBO Max dosud neslyšeli, není to překvapivé. Platforma byla spuštěna v USA v teprve v květnu minulého roku, přičemž rozšiřovat se začala až letos v červnu ve státech Jižní Ameriky. Těšit se tak můžete na tituly jako Pán prstenů, Harry Potter, Hra o trůny, Přátelé, Matrix a mnoho dalších slavných sériích, které najdete na jednom místě.