Studio Sony Pictures Classics nám nadělilo trailer na nadcházející sportovní drama, které ponese název Jockey. Vyprávět bude o stárnoucím žokejovi jménem Jackson Silva, který v minulých letech vyhrál hned několik titulů mistra. Stáří je ale věc, které se nedá vyhnout. A pro sportovce je obzvlášť náročné se s ním vyrovnat. Platí to i v případě hlavního hrdiny, kterého si zahraje Clifton Collins. Závody na koních jsou zkrátka věcí, kterou miluje nadevše, ovšem jak už tomu bývá, při takovém nebezpečném sportu se určitě jednou za čas pořádně vymlátíte. A Silva není žádnou výjimkou. Veškeré úrazy z minulosti a nevyhnutelné stárnutí si však na talentovaném jezdci začnou vybírat svou daň. 

Silva by rád vyhrál ještě jeden poslední titul, primárně ho ale nechce vyhrát pro sebe, ale pro svou dlouholetou trenérku (Molly Parker). Silva už ale dávno není ve formě. Mimo jiné má vážné zdravotní potíže s páteří, které mohou ohrozit jeho touhu po získání titulu. Pak se ale odněkud objeví mladý začínající žokej (Moises Arias), jehož snem je jít ve stopách Silvy. To však není jediný důvod, proč stárnoucího žokeje vyhledal. Mladík totiž Silvovi začne tvrdit, že je jeho vlastním synem. Silva v něm tak začne vidět formu náhrady za sebe samého. Pokud už je příliš slabý na to, aby titul získal sám, možná by k jeho získání mohl pomoci někomu, komu v žilách koluje stejná krev. 

Pod režisérský palec si film vzal Clint Bentley, který za něj získal Zvláštní uznání na filmovém festivale v Curychu. Bentley si tak ozkouší zcela nový žánr, jeho předešlým snímkem byl thriller Hraniční kontrola, který byl i zároveň jeho debutem. Oficiální premiéry se dočkáme 29. 12. 2021.