Svět MCU ve svých řadách uvítal už celou řadu ikonických komiksových charakterů Marvelu. A rozhodně se v nejbližší době nehodlá zastavit. Na filmovém plátně by se totiž v brzké době mohl objevit slavný anti-hrdina Ghost Rider, kterého si ze světa filmu mohou mnozí z nás pamatovat v podání Nicolase Cage. Ghost Rider je superhrdinský pseudonym pro Johnnyho Blaze, motorkářského kaskadéra, jenž uzavře smlouvu s padouchem Mephistem, aby mohl zachránit svého otce. Jeho duše a tělesná schránka se tak následně propojí s démonem Zarathosem, díky čemuž získá po nocích schopnost změnit se na hrůzného motorkáře s planoucí lebkou, se kterým si rozhodně není radno zahrávat. 

Verze s Nicolasem Cagem se sice pochvalných reakcí od kritiků a diváků moc nedočkala, ale film měl natolik velký komerční úspěch, že následně vznikl i druhý díl. Ten je však mnohými považován za jednu z nejhorších filmových adaptací komiksu všech dob, tudíž není divu, že posléze studio Sony filmovou sérii pohřbilo. S narůstajícím úspěchem MCU světa ale mnoho fanoušků doufá, že se Ghost Rider objeví znovu, tentokrát v řádném provedení. A jedním z nejoblíbenějších kandidátů je sympaťák Norman Reedus, který se především proslavil za svou ikonickou roli Daryla Dixona v seriálu The Walking Dead. Navíc začaly kolovat zvěsti o tom, že herec s Marvelem o určité roli jedná, ovšem to zatím nebylo potvrzeno. Nutno ale podotknout, že Reedus olajkoval několik tweetů, které ho pro roli navrhovaly. Tudíž by ony zvěsti mohly být skutečně pravdivé. 

Ghost Rider se již objevil v MCU seriálu Agents of SHIELD, kde ho ztvárnil Gabriel Luna. V této verzi se však nejednalo o Johnnyho Blaze, ale o Robbieho Reyese, který byl v pořadí pátým Ghost Riderem. S Lunou měl původně vzniknout zcela nový seriál pod studiem Hulu, ale v roce 2019 byl zrušen. Kevin Feige, šéf Marvelu, následně prohlásil, že by raději uvítal filmový reboot, který by se opět soustředil na Blaze. Tak uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Líbil by se vám Norman Reedus v roli démonického motorkáře?