Dnes nás čeká další kapitola našeho karanténního Hexakoronu! Po minulém týdnu, kdy jsme se vžili do dětských postav, nás nyní čeká temné dobrodružství plné upírů. Dnes pod vedením DM Robka! 

Minulý příběh Hexakoronu vyprávěl Jiras a kromě klasické sestavy se příběhu zúčastnil streamer Rob z kanálu RobDiesALot. Vyslechli jsme si příběh o malých dětech, které se vydaly na dobrodružnou výpravu za sladkostmi. Během jejich cesty se popraly s hejnem hypotetických hyen (ve skutečnosti to ovšem byly hypotetické krysy, které ovšem existovaly pouze v představě dětí, které hráli naši hráči. Očividně ale krysy byly pouze převlečené kameny. Je to jasný?). Zároveň se děti proplížily tajemným krysím hradem, aby nakonec zjistily, že hlavním záporákem jejich příběhu je jedno z nich!

Přečtěte si také: Věčné duše na střídačce. Přichází HEXAKORON!

Závěrečný souboj byl velmi napínavý a skončil dost nečekaně. Z ničeho nic se totiž uprostřed souboje objevila obrovská rudá saň, která pokropila celé bitevní pole maminkovským smrtícím útokem (jednalo se o matku jednoho z dětí, které předtím v průběhu hry dostalo na budku). Maminka si svého synáčka odtáhla domů a protože se již stmívalo, i ostatní děti svou hru ukončily a vrátily se ke svým rodinám. Jak to ale dopadlo se sladkostmi? Nebojte se! Každé z dětí si na sladkostech nakonec pochutnalo!

Dnes večer nás pod vedením DM Robka čeká podstatně temnější dobrodružství. Máte pocit, že váš život není dostatečně děsivý? Stavte se dnes večer na hororové dobrodružství plné upírů! Od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu!