V roce 2006 studia ViacomCBS a WarnerMedia spojila síly, v rámci čehož vytvořily dohodu o založení zcela nové televizní společnosti, ze které budou profitovat obě studia. Společnost tak následně dostala název The CW Television Network. Pod ní tak vznikly seriály jako Riverdale a Walker, ale mnozí diváci se shodnou na tom, že jejich nejznámějšími a nejúspěšnějšími projekty jsou seriály ze světa DC, které patří do univerza jménem Arrowverse. Název dostal podle populárního seriálu Arrow z roku 2012. Jeho úspěch tak otevřel dveře pro další DC seriály, patří mezi ně například The Flash, Batwoman, Superman a Lois, Supergirl a Legends of Tomorrow. Nyní se ale zdá, že společnost se odhodlala k jistému významnému kroku. 

Podle informací od The Hollywood Reporter se The CW údajně nabízí na prodej. Mark Pedowitz, ředitel celé společnosti, prohlásil, že tento krok považuje za zkoumání dalších strategických příležitostí. THR taktéž informoval o tom, že i přestože jsou Arrowverse seriály populární, The CW ve výsledku zas až tolik nevydělává. Příjmy totiž byly primárně generovány z licencování seriálů na mezinárodní trhy, plus i ze streamovacích služeb. Společnost tak měla velice dlouho dobu uzavřenou dohodou s Netflixem, která ale skončila v roce 2019. Studia Warner Media a CBS se tak chtěly zaměřit streamovací platformy jako HBO Max a Paramount+. Když si ale tyto dvě služby začaly nechávat svůj obsah jen pro sebe, příjmy z licencování a zahraničního prodeje začaly vysychávat, což nakonec vedlo k současné situaci The CW.

Nyní je otázkou, co za budoucnost společnost čeká. A samozřejmě i to, nakolik to ovlivní celý Arrowverse. DC universum ale v nejbližší době k ledu určitě nepůjde, již za pár dní se dočkáme zcela nového seriálu Naomi, který vyjde 11. 1. 2022. Společnost taktéž oznámila přípravy na další seriál, který ponese název Gotham Knights. Na další informace o tom, kam bude společnost směřovat, si budeme muset počkat.