Pokud je tenhle únik informací pravdivý, tak je to velký. Už dlouho dobu se spekuluje o tom, že v nadcházející marvelovce Spider-Man: Bez domova by se mohli objevit i předchozí dva představitelé slavného pavoučího hrdiny, tedy Andrew Garfield a Tobey Maguire. Konec konců, když už se do něho mají vrátit předešlí záporáci, je jenom logické, že bychom měli vidět i předešlé Spider-Many, ne? Inu, zdá se, že přesně toho se možná opravdu nakonec dočkáme. Venku je totiž záběr, ve kterém všechny tři Spider-Many uvidíme pohromadě. Každý z nich bez masky a každý z nich ve svém ikonickém úboru. Údajně se má jednat o záběry z druhého traileru, který by měl v nejbližší době dorazit. Věrohodnost úniku samozřejmě nemůžeme stoprocentně ověřit, ale vzhledem k informacím níže, plus celkovému faktu, že se ve filmu objeví i padouši z předchozích verzí, to vypadá zatraceně nadějně. Unikl však ještě jeden záběr, který se týká jiného marvelovského hrdiny. Podívat se na něj můžete níže. 

Pokud nás zrak nešálí, tak na druhém uniklém záběru sedí herec Charlie Cox, který se proslavil díky své roli Daredevila. A přesně toho v nadcházejícím Spider-Manovi patrně uvidíme také. Ano, Cox samozřejmě může ve filmu hrát nějakou zcela jinou postavu, ale vzhledem k tomu, že má kulaté brýle s červenými skly, plus i stylový šedý oblek s kravatou, což jsou ty nejlepší rozpoznávací aspekty Matta Murdocka, tak můžeme bezpečně předpokládat, že se opravu o Daredevila jedná. A se vší pravděpodobností se navíc jedná o scénu, o které přednedávnem mluvil Tom Holland. Ten totiž v rozhovoru pro Empire sdělil, že točili scénu, ve které se čtyři lidi baví u stolu o tom, co znamená být superhrdinou, přičemž herec prohlásil, že to byla jedna z nejparádnějších scén, co kdy točil. A co může být víc cool než Spider-Man a Daredevil, kteří sedí u jednoho stolu, probírající podstatu a účel superhrdinství? 

Chcete další důkazy, že v nadcházející marvelovce se dočkáme všech tří Spider-Manů? Žádný problém! Na internetu taktéž kolují uniklé fotky ze zákulisí, na kterých jsou mimo jiné vedle sebe pověšeny i tři spider-manovské obleky. A pokud si je pozorně prohlédnete, tak je zcela nezpochybnitelné, že všechny tři pasují s ikonickými obleky všech tří představitelů.

Když si to všechno spojíme dohromady, tak bychom se upřímně hodně divili, kdyby se Garfield a Maguire v nadcházejícím filmu nakonec neobjevili. A přítomnost Daredevila tomu dodává na té správné šťávě netrpělivého očekávání. Ale kdo ví, možná na nás Sony jenom hraje jedno velké divadlo, aby ukryly skutečné spoliery. Zatím ještě nevíme, kdy se dalšího traileru dočkáme, nicméně samotná premiéra se už nezadržitelně blíží. Do kin se na nového Spider-Mana budeme moci podívat od 16. 12. 2021.