Co si budeme povídat, i přestože soudní proces mezi Johnny Deppem a jeho bývalou manželkou Amber Heard byl skrznaskrz vážnou věcí, pro internet to před několika měsíci byly vyložené hody. Například na Youtubu zhlédli klipy z nejrůznějších momentů desítky milionů uživatelů, tudíž je zjevné, že o celý proces byl skutečně obrovitánský zájem.

A jelikož byly momenty ze soudu skutečně velice zajímavé sledovat, nadcházející zpráva asi málokoho překvapí. O celém soudním procesu vznikne celovečerní film, který by podle informací od serveru Variety měl nést název Hot Take: The Depp/Heard Trial. Snímek by měl exkluzivně vyjít na streamovací službě Tubi, která je zdarma. A jak to vůbec bude s obsazením? 

Ne, Depp a Heard nebudou hrát sami sebe, to by byl pravděpodobně opravdu pořádný vrchol bizarnosti. Johnnyho Deppa si zahraje Mark Hapka, čtyřicetiletý americký herec, který v posledních letech působil především televizních filmech. Objevil se tak ve snímcích jako 23 Blast, Parallels a Hannah Montana. Dále jsme ho mohli vidět v seriálech jako Myšlenky zločince a Odložené případy.

Amber Heard ztvární Megan Davis, která za sebou má také především televizní tvorbu. Herečka se tak objevila například v seriálech jako American Horror Story a Sběratelé kostí. Oba dva herce si můžete pořádně prohlédnout níže v příspěvku od Variety. 

Máme už ale také informace o tom, kdo ztvární další výrazné tváře procesu. Přirozeně bychom se ve filmu měli dočkat i jedné z největších hvězd celého soudu, kterou se stala Deppova právnička Camille Vasquez. Ta si získala srdce Deppových příznivců především svým rázným a ostrým vystupováním proti Amber Heard, které si však zároveň zachovávalo profesionální přístup. Různě na internetu lze tak najít klipy ze soudního procesu, ve kterých si kalifornská právnička obviněnou herečku opravdu slušně podává. V připravovaném snímku ji má ztvárnit herečka Melissa Marty.

Ve snímku se tak samozřejmě objeví i právnička Amber Heard, kterou byla Elaine Bredehoft. Tu zas ztvární Mary Carrig. Podle dostupných informací bychom se tak měli dočkat sekvencí jak ze samotného soudního sálu, tak i mimo něj. 

Ostře sledovaný proces nakonec skončil více ve prospěch Deppa. Porota, která uznala herečku vinnou z pomluvy jejího bývalého manžela, tak uložila Amber Heard zaplatit herci odškodné v celkové výši 15 milionů dolarů. Zároveň ale také porota částečně uznala žalobu herečky na Deppa, v rámci čehož uložila herci vyplatit odškodné dva miliony dolarů. Poněkud překvapující zprávou může být i to, že filmu bychom se měli dočkat už příští týden, respektive 30. 9. 2022.

O režii filmu se postarala Sara Lohman, která byla například jednou ze scenáristek ke komediálnímu seriálu Grace a Frankie z roku 2015. Mezi výkonné producenty patří Brittany Clemons, Angie Day, Marianne C. Wunch, Hannah Pillemer a Fernando Szew.