Nadcházející marvelovka Spider-Man: Bez domova bude velkolepým zakončením novodobé trilogie, ve které se pavoučího hrdiny ujal Tom Holland. Pokud jste si však mysleli, že třetí díl celé dobrodružství Petera Parkera konečně zakončí, tak jste na omylu. Producentka Amy Pascal, která jedná za studio Sony, prozradila, že se v budoucnu dočkáme zcela nové trilogie, která se na Hollandova Spideyho zaměří také. Tato informace potvrzuje, že spolupráce mezi Marvelem a Sony evidentně funguje dobře, proto se jejich představitelé dohodli na tom, že v ní mohou i nadále pokračovat. 

Tom Holland jednou řekl, že by nerad Spider-Mana hrál i jako třicátník. Respektive ještě před pár týdny prohlašoval, že pokud bude Spider-Mana hrát i po třicítce, očividně udělal něco špatně. Ovšem zdá se, že s tímto prohlášením se pětadvacetiletý herec trochu unáhlil. V rozhovoru pro Fandango Amy Pascal totiž sdělila následující:

,,Tohle nebude poslední film o Spider-Manovi, který s Marvelem vytvoříme. Chystáme se s ním, plus i s Tomem Hollandem, udělat další tři filmy. Spider-Man: Bez domova nebude naším posledním MCU snímkem.“

Samozřejmě nejsme žádní proroci, ale troufneme si tvrdit, že za pět let Sony s Marvelem celou novou trilogii natočit asi nestihnout, tudíž pokud je ona informace pravdivá, Holland by mohl Spideyho hrát i po třicítce. 

Je však poměrně zvláštní, že Holland něco takového vůbec řekl. Obzvlášť s ohledem na to, že jeho předchůdci ikonickou roli ztvárnili i po třicítce. Když se například v roce 2007 natáčel Spider-Man 3, Tobeymu Maguireovi bylo už 32 let. O rok méně bylo zas Andrew Garfieldovi, když v roce 2014 vyšel Amazing Spider-Man 2. Pascal navíc už v minulosti prohlásila, že s Holandem ohledně dalšího pokračování mluvila už několikrát. Bez něho se prý prostě neobejdou. Premiéry nadcházejícího dílu se každopádně dočkáme 16. 12. 2021.