Streamovací gigant nezpomaluje a oznamuje další produkci související s videoherním světem. Netflix se dnes pochlubil spoluprací se Segou na Sonic Prime. Půjde o animovaný seriál se známým ježkem.

Fanoušci Sonica se mohou těšit na 24 dílů vhodných pro děti a rodiny - cílí na děti od 6 do 11 let. Animovaný seriál bude čerpat z bohatého universa a ježek Sonic bude nejen závodit o záchranu vesmíru, ale také podnikne cestu za poznáním sebe sama a vykoupením. Seriál dostalo na starost studio WildBrain, kterému pomáhají lidé ze Segy.

Sonic Prime můžeme na Netflixu očekávat v roce 2022. Bohužel nemůžeme počítat, že by Sonica daboval Roger Craig Smith. Ten už dříve oznámil, že odstupuje z role a nebude namlouvat žádné nové projekty Sonica.

Sonic Prime není prvním televizním výletem Sonica. V posledních letech jsme mohli sledovat úspěšný Sonic Boom, který dorazil v tandemu s méně úspěšnou hrou Sonic Boom: Rise of Lyric. Seriál se dočkal 104 dílů a skončil v roce 2017. Zapomenout nemůžeme na nedávný celovečerní film Sonic the Hedgehog – je v plánu druhý díl.