V půlce příštího měsíce představí studio Lionsgate zcela nový akční thriller, který ponese název Pursuit. Příběh bude vyprávět o muži jménem Calloway (Emile Hirsch), velice schopném hackerovi, jemuž byla unesena žena. Calloway však není žádným hrbatým párátkem, které se bojí chopit se zbraně, jedná se totiž i o zkušeného zabijáka, s nímž si není radno zahrávat. Calloway se tak vydává na dlouhou a krvavou cestu, aby mohl vystopovat drogový kartel, který je za únosem jeho ženy zodpovědný. Nebude to však mít vůbec jednoduché, na paty mu totiž šlape i celý policejní oddíl, který vede detektiv Breslin. Ten je odhodlaný za každou cenu Callowaye zadržet. Brzy ale zjistí, že to příliš jednoduché nebude. 

Při své cestě taktéž Calloway kontaktuje svého otce (John Cusack), který je hlavou mocného zločineckého syndikátu. Je možné, že v onom únosu taktéž sehrál svou roli? Calloway si to rozhodně myslí. A jednoznačně s tím plánuje něco udělat. V cestě mu však stojí mnoho nepřátel. Výše zmíněný drogový kartel, jenž na jeho hlavu vypsal tučnou odměnu, pohlaváři jeho otce, kteří se snaží celou situaci uklidnit po svém, a v neposlední řadě i detektiv Breslin. Ten spojí síly se schopnou policajtkou, aby mohli Callowaye předat do rukou zákona. Nebezpečného hackera čeká opravdu těžký úkol, ale pokud ještě někdy bude chtít vidět svou ženu, musí všechny tyto překážky zdolat. A to s pomocí co nejvíce bouchaček. 

O režii se postaral Brian Skiba, který je zodpovědný za celou řadu ne úplně slušně hodnocených thrillerů a akčňáků. Se scénářem mu pomohli Andrew Stevens, Dawn Bursteen a Ben Fiore. Oficiální premiéry se dočkáme 18. 2. 2022.