Jedním z prvních velkých padouchů DCEU se stal hrozivý Generál Zod, kterého v Muži z oceli ztvárnil Michael Shannon. A pokud jste si mocného záporáka z filmu obílili, tak pro vás máme skvělou zprávu. Shannon si skutečně roli zopakuje v nadcházejícím snímku o Flashovi. Ten je každopádně ve výrobě už pěknou řádku let, původně byl oznámen v roce 2014, nicméně následně si procházel vývojářským peklem. Po příchodech a odchodech různých režisérů a scénáristů však nakonec přistál do klína Andymu Muschiettovi a Christině Hodson. Návrat Generála Zoda byl každopádně odhalen na probíhající akci CinemaCon v Las Vegas, kde se představitelé studia Warner Bros. pochlubili klipem z filmu, v němž slavný DC padouch vystupoval. O návratu Zoda se šuškalo už v minulost, ale nyní to máme konečně oficiálně potvrzené. 

Nadcházející sólovka o Flashovi bude každopádně spoléhat na jeden z největších aspektů hrdinova komiksového příběhu, tedy cestování multivesmírem. V připravovaném filmu by měl totiž Flash cestovat zpět do minulosti, aby mohl před smrtí zachránit svou matku Noru Allen. V rámci toho ale dojde k zamotání celé časové linky, tudíž svět, ve kterém se následně objeví, se od toho předešlého bude výrazně lišit. Cestou zpět v čase se tak Flash dostane do alternativní reality, ve které se opět objeví Batman v podání Michaela Keatona, jenž se do své ikonické role vrátí po dlouhých třiceti letech. Dočkat bychom se také měli filmové Supergirl, kterou má ztvárnit Sasha Calle. 

Zatím však není známo, nakolik velkou roli má Zod ve filmu hrát, ale se vší pravděpodobností se bude jednat o pouhopouhé cameo. To se každopádně necháme překvapit. Flash je jedním z nejočekávanějších filmů studia Warner Bros., nicméně jeho hlavní představitel, tedy Ezra Miller, se v posledních týdnech dostal do hned několika malérů se zákonem. I přestože to datum premiéry patrně nijak neovlivní, hercova budoucnost v DCEU je i tak krapet nejistá.

Flashe se každopádně v kinech dočkáme 22. 6. 2023.