Netflix vydal první plnohodnotný trailer na dokumentární film Britney vs. Spears, jenž se zaměřuje na velice komplikovanou historii opatrovnictví, ve kterém se slavná popová hvězda Britney Spears už dlouhá léta nachází. Na trailer už lákal teaser, jenž obsahoval audionahrávku Spearsové, ve které zpěvačka mluvila o ukončení svého opatrovnictví. To má momentálně na starosti její otec Jamie Spears. 

Britney Spears žila za posledních 13 let v opatrovnictví, které bylo ustanovené, aby její aktiva mohla řídit úředně zvolená osoba, v případě zpěvačky to byl právě její otec. Ovšem ona neobyčejně restriktivní nátura tohoto opatrovnictví neušla pozornosti. V červnu došlo k soudnímu řízení, během kterého se zpěvačka rozpovídala o detailech, které se týkaly otcova špatného zacházení s jejím majetkem, plus následně sdělila, že ono opatrovnictví, ze kterého se pokouší vymanit už léta, bylo násilnické. Nadcházející dokumentární snímek se tak pokusí divákům představit komplikovanost a historii daného opatrovnictví v nějaké ucelené a pochopitelné podobě, jejíž tvorba se skládala například z nejrůznějších exkluzivních rozhovorů a zkoumání celé řady oficiálních dokumentů. 

Tvorbu celého dokumentu si vzala na starost Erin Lee Carr, která už má s investigativní tvorbou určité zkušenosti. Mezi výkonné producenty patří Dan Cogan, Liz Garbus, Jon Bardin, Julie Gaither, Jenny Eliscu, a Amy Herdy. Dokumentu se na Netflixu dočkáme již 28. 9. 2021.