Ze začátku se zdá, že půjde o milou romantickou komedii, ve které se do sebe zamilují dva jednici ze zcela jiných kruhů. Zdání však klame. Trailer na snímek Fresh se totiž po své polovině změní na mnohem znepokojivější podívanou, která dokáže, že diváci mohou očekávat hrůzostrašný thriller. Podívat se na něj můžete výše. Příběh filmu bude vyprávět o mladé ženě jménem Noa (Daisy Edgar-Jones), která se téměř až zoufale snaží najít toho pravého. Žije však v moderní době, kde se lidé seznamují převážně na internetových seznamkách. Následné setkání s určitým jedincem, se kterým si nějakou dobu dopisovala, však vždy dopadlo katastrofálně. Jednoho dne se jí ale stane něco, co se v dnešní době opravdu jen tak nevidí. 

Jedné noci se s ní v obchoďáku pustí jen tak do řeči muž jménem Steve (Sebastian Stan). A i přestože nezahájí konverzaci úplně nejšťastněji, přeskočí mezi nimi jiskra. Noa a Steve se tak následně začnou sházet, přičemž později jejich vídání přeroste do opravdového romantického vztahu. Steve má však trochu netradiční názor o tom, co je to přesně láska. Jednoho dne totiž usoudí, že je čas postoupit v jejich vztahu o další krok dál. Onen krok tak zahrnuje jistou hru, kterou si s ním Noa bude muset zahrát. Jak je ale z traileru evidentní, o žádnou veselou a romantickou událost rozhodně nepůjde. Čím je Steve ve skutečnosti zač? A co má za lubem? Ať už je to jakkoliv, v nebezpečí se následně objeví nejenom sama Noa, ale i její kamarádka Mollie.

Komediální thriller, který bude v určitých částech i přičichávat k hororu, si vzala na starost režisérka Mimi Cave. Scénář vznikl podle Lauryn Kahn, která v roce 2018 debutovala s romantickou komedií Ibiza. Hlavním kameramanem se navíc stal talentovaný Pawel Pogorzelski, který se taktéž podílel na obou úspěšných hororech Ariho AsteraDěsivé dědictví a Slunovrat. Kromě výše zmíněných si ve filmu také zahrají herci jako Andrea Bang, Charlotte Le Bon a Brett Dier. Oficiální premiéra je stanovená na 4. 3. 2022.