Studio Shudder nám příští měsíc představí hororový snímek, který ponese název Slapface. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o mladém chlapci jménem Lucas (August Maturo), kterému před nějakou dobou zemřela matka. Nyní žije pouze se svým starším bratrem Tomem, který dostal za úkol se o něho starat. Ovšem příliš se mu to nedaří. Lucas to však nemá ani trochu jednoduché. Nejenže nemá žádné přátele, ale zároveň ho pravidelně šikanuje skupina starších dívek. Lucas tak většinu času tráví v místních lesích, kde může být zcela sám. Jeho bratr Tom se ale rozhodne, že aby se Lucas trochu vzmužil, podrobí ho hře na fackovanou. To však vyvolá něco, co ani jeden z nich nečekal. 

Lucas se následně setká se zahaleným monstrem, které však očividně chlapci nechce nikterak ublížit. Po čase mezi nimi dokonce vznikne pouto, které by se dalo považovat za přátelství. Věci se ale rozhodně nevrátí do normálu. Ono bizarní přátelství s sebou totiž přinese nežádané následky, které ve výsledku mohou přivodit mnoha lidem smrt. Co je tajemný tvor zač? A skutečně stojí o přátelství s Lucasem? Nebo je za tím něco jiného? Snímek vychází podle stejnojmenného krátkého filmu roku 2018, který na různých festivalech získal několik cen. V této verzi však místo Lucasova bratra Toma působí jeho otec. 

O režii a scénář se postaral Jeremiah Kipp, který je poměrně neznámým tvůrcem různorodých hororových snímků. Ve filmu se tak dočkáme herců jako Mike Manning, Dan Hedaya, Mirabelle Lee, Lukas Hassel, Libe Barer, Bianca D’Ambrosio a Chiara D’Ambrosio. Oficiální premiéra je stanovená na 3. 2. 2022.