Seznamte se s Hesperou a Kalypso. Dvěma bohyněmi, které ztvární herecké duo Helen Mirren a Lucy Liu. Ty totiž budou sehrávat primární role v připravovaném DC snímku Shazam! Fury of the Gods. A jak to tak vypadá, žádná sranda s nimi věru nebude! Onu dvojici však ještě doplní herečka Rachel Zegler, která ztvární třetí bohyni (všechny dcery titána Atlase), ovšem zatím ještě neznáme její jméno. Stejně tak se ji nedočkáme ani ve výše uvedeném klipu z akce DC FanDome. Dočkali jsme se ale malého nakouknutí do zákulisí, které nám krapet napovědělo, co všechno v připravovaném pokračování uvidíme. 

Milovníci řeckých bájí a pověstí by měli zpozornět, protože přesně kolem ní by se měl druhý díl z velké části točit. Producent Peter Safran fanouškům slibuje, že se ve filmu dočkáme celé řady mytologických tvorů, například minotaurů, harpyjí a draků. A i když se valná část filmu bude odehrávat v USA, tak se eventuálně podíváme nejen do Athén, ale i do samotné říše bohů. Představitel Shazama Zachary Levi navíc slibuje, že druhý díl bude skrznaskrz velkolepější. Jak by také ne, však přichází na scénu samotné božstvo! A co je ještě lepší zpráva? Že bychom se ve filmu mohli nakrátko dočkat i samotného Black Adama. Alespoň to naznačil režisér David F. Sandberg, ale bůh ví, zda je na to něco pravdy. 

Kromě Leviho se do druhého dílu vrátí i Asher Angel, který ztvární mladého Billyho Batsona. Taktéž se dočkáme i jeho kamaráda Freddyho, kterého si zahraje Jack Dylan Grazer. Na film si ale ještě nějaký ten pátek počkáme, premiéra je totiž stanovená na 2. 6. 2023. Produkce ale zatím probíhá bez problémů, tak snad se se dnem premiéry už hýbat nijak nebude.