Superhrdinský film Shazam z minulého roku byl jeden z lépe přijímaných filmů ze světa DC. Lidé si pochvalovali odlehčenou rodinnou atmosféru a samozřejmě i herecké výkony Zacharyho Levie, který ztvárnil hlavní roli. Film byl taktéž finančně úspěšný. Film stál přibližně 100 milionů dolarů a celosvětově vydělal 366 milionů dolarů. Není tedy divu, že film dostane pokračování. Dokonce už se natáčí spin-off s Dwaynem Johnsonem alias Rockem, Black Adam.

Panel ze začátku nevypadal příliš slibně. Zachary Levi sice vyzařoval dobrou náladu a sršel vtipem, zdálo se však, že o pokračování filmu nemůže nic říct. Odmítl odpovědět na to, jestli druhý díl bude obsahovat nějaké cameo ze světa DC. To byl s největší pravděpodobností odkaz na to, že režisér filmu David F. Sandberg natočil scénu, kdy se ve filmu objeví Superman. V kostýmu muže z oceli však nebyl oblečený Henry Cavill a proto na obraze nikdy neukázali jeho tvář.

Přečtěte si také: Joker od DC jako žena? Ano!

Dál nám sdělil to, že nám nemůže prozradit, kde je záporák filmu, nebo záporáci. Znamená to tedy, že ve druhém filmu bude více antagonistů? Možná ano, možná ne. To nemůžeme s jistotou říct. O něco zajímavější je však ukázka plakátu, a to i s názvem filmu. Druhý díl ponese název Fury of the Gods. Co tomuto oznámení nasadilo korunu, bylo údajné obsazení Sinbada do filmu.

Sinbad je americký komik a oběť Mandela efektu. Lidé v 90. letech totiž tvrdili, že viděli film jménem Shazaam, kde Sinbad hrál džina. Takový film však neexistuje. Lidé si ho pravděpodobně pletou s filmem Kazaam kde hrál Shaquille O’Neal.

To, jestli bude ve filmu hrát, není úplně jasné. Možné se jednalo jenom vtip, ale já si to nemyslím. Je pravděpodobné, že se ho ve filmu dočkáme. A v jaké roli? Těžko říct. Sinbad se chvástal, že zvládne jakoukoliv roli, takže uvidíme, jak se mu ve filmu povede.