Asi před dvěma měsíci se k nám dostala informace o tom, že se dočkáme netflixového seriálu o Addamsově rodině, který se však primárně zaměří na nejstarší dítě Gomeze a Morticie, tedy na holčičku Wednesday. V té době jsme však ještě nevěděli, kdy se k nám seriál přiřítí. A i přestože ještě neznáme přesný den premiéry, díky fotce od Collideru, která byla pořízena na akci Licensing Expo v Las Vegas, víme, že seriálu se dočkáme ještě letos, respektive někdy během podzimu. Potvrzuje to filmový plakát, který si na níže uvedené fotce můžete prohlédnout. Hlavní role Wednesday se tentokrát ujme devatenáctiletá herečka Jenna Ortega, která například nedávno zazářila v pátém Vřískotu. Také se objevila v hororové komedii Studio 666, o kterou se postarala kapela Foo Fighters.

A o čem přesně seriál bude? Patrně se v něm podíváme do doby, kdy již dospívající Wednesday byla studentkou na akademii Nevermore. Následně v sobě začne objevovat mocné nadpřirozené schopnosti, které se musí naučit ovládat, aby mohla zhatit plány jakési monstrózní síle, jež v místním městečku vraždí lidi. Zároveň také bude muset rozlousknout podivnou záhadu, do které se před 25 lety zapletli oba její rodiče. Do toho všeho se ještě musí potýkat s komplikovanými studentskými vztahy, kterým sama příliš dobře nerozumí.

V seriálu se má také objevit Christina Ricci, která si Wednesday zahrála v obou dvou filmech Addmasovy rodiny od Barryho Sonnenfelda. Ztvárnit má zcela novou postavu, kterou si původně měla zahrát Thora Birch. Ta však na konci minulého roku musela ze seriálu odejít. Údajně také nepůjde o žádné cameo, hereččina role by měla být natolik podstatná, že bychom ji měli vidět ve většině epizodách seriálu.

Na režii by se měl významně podílet i Tim Burton, který se jistojistě v pochmurném prostředí Addamsovy rodiny bude cítit jako doma. A mnoho fanoušků určitě potěší i fakt, že hudbu k seriálu složí jeho dvorní skladatel Danny Elfman. Tvůrci seriálu se stali Alfred Gough a Miles Millar, oba dva například stojí za scénářem k akčním komediím Tentokrát na východě a Rytíři ze Šanghaje. Dále se v seriálu objeví Catherine Zeta-Jones jako Morticia Addams, Luis Guzmán jako Gomez Addams, Jamie McShane jako šerif Donovan Galpin a Isaac Ordonez jako Pugsley, mladší bratr Wednesday.

Těšíte se?