Arnold Schwarzenegger má zcela bezpochyby celou řadu ikonických rolí (a hlášek). Když bychom ale pominuli Terminátora, Barbara Conana a Douglase Quaida, tak určitě ještě stojí za zmínku jeho ztvárnění zvláštního agenta Harryho Tuskera v populární akční komedii Pravdivé lži z roku 1994. A jelikož se jedná o stárnoucí oblíbenou klasiku, bylo jasné, že jednoho dne se někdo rozhodne na ni vytvořit novodobý remake. A přesně na ten nedávno vyšel vůbec první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. Remake bude však tentokrát seriálem, přičemž opět ponese název Pravdivé lži

Nový seriál se nebude svým dějem od původní klasiky příliš lišit. Harry, kterého hraje Steve Howey, je prvotřídní mezinárodní špión pro americkou agenturu s názvem Omega Sector. Mezitím jeho žena Helen, kterou hraje Ginger Gonzaga, je profesorkou, která je frustrovaná častou nepřítomností svého manžela. Brzy však, jak ukazuje trailer, zjišťuje, že její manžel, nemá žádný románek s jinou ženou, ale je ve skutečnosti tajným agentem, na kterého se jen lepí nebezpečí. S Harryho tajemstvím, které je nyní odhaleno, je tak Helen následně najata, aby se připojila k Harryho elitnímu týmu špionů, což jejich manželství dodá tolik potřebnou jiskru. Nový trailer nám tak umožňuje nahlédnout do různých dobrodružství, která nás v seriálu čekají. „Těšit“ se tak můžeme na řadu nových postav. Například na chůvu, která je ve skutečnosti elitním zabijákem.

Tvůrcem a hlavním scénáristou se stal Matt Nix, který je zodpovědný za vznik seriálů jako Status: Nežádoucí, Polda a polda a X-Men: Nová generace. V seriálu se také dočkáme herců jako Erica HernandezOmar MillerMike O'GormanAnnabella Didion a Lucas Jaye. James Cameron, který zrežíroval původní devadesátkovou verzi z roku 1994, působí jako jeden z výkonných producentů.

Seriálu se dočkáme někdy během roku 2023