Slavný romantický seriál Sex ve městě rozhodně patří mezi legendární americké série, kterou zbožňují především dámy. I přestože seriál z roku 1998 měl jen šest sérií, na jeho úspěch navázaly i celovečerní filmy, plus i jeden prequel. Tím však celá značka rozhodně nekončí. Ve výrobě je totiž už nějakou dobu nový seriál, který na události z předešlých sérií bude navazovat. Ten ponese název And Just Like That…, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Mnohé jistě potěší, že seriál si vzal na starost jeden z původních tvůrců, přesněji producent, scénárista a režisér Michael Patrick King. Ten se v nadcházejícím sequelovém seroši ujme nejen otěží režiséra, ale i výkonného producenta. 

Seriál je pokládán za zcela novou kapitolu v životě tří hlavních protagonistek, kterými opět jsou Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis). Ovšem zatímco v původním seriálu navigovaly svůj život skrze úskalí přátelství a sexuálních zážitků jako třicátnice, v And Just Like That… budou to samé dělat jako padesátnice. A to bude dozajista ještě mnohem komplikovanější. 

Kromě zmíněných tři hereček by se ale měly vrátit ještě další známé tváře, jmenovitě například Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler. Nadcházející seriál ale ve svých řadách uvítá i několik nováčků. Těmi budou například Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker a Karen Pittman. Fanoušci by měli očekávat dost podobného ducha, kterým oplýval i původní seriál. Důkazem budiž ten fakt, že na pokračování pracuje opravdu mnoho původních tvůrců, akorát už budou mít hlavní hrdinky o pár vrásek navíc. Ale sekne jim to furt! První dvě epizody budou na HBO Max premiérovat 9. 12. 2021.