Animovaná Harley Quinn svými dvěma sériemi bodovala ještě na americké streamovací platformě DC Universe, která byla posléze pohlcena streamovacím gigantem, jenž se momentálně nazývá HBO Max. Tato služba je dostupná od letošního roku i u nás, a to včetně obou sérií Harley Quinn. Po letech je však načase na řadu třetí, která dorazí již toto léto na HBO Max.

Na obrázku níže můžeme vidět Harley s její přítelkyní Poison Ivy, jak si spolu užívají zaslouženou dovolenou. Tam se odebraly po konci druhé série, kde se vyjasnil jejich složitý vztah. Hlavně Ivy musela učinit pořádně složité rozhodnutí. Nyní však nastal čas pro nejvíce sexy duo z Gotham City, jak hlásá titulek přiloženého tweetu.

Nicméně prozatím nevíme přesné datum vydání, ale sami jsme zvědaví, jak se k tomu Warner Bros. Discovery postaví. Zahájí několikatýdenní masivní kampaň a poté vypustí třetí sérii bývalé Jokerovo milenky do světa? Nebo to udělají jako u Young Justice: Phantoms, která se na streamovací platformě objevila bez jakékoliv propagace (bohužel ne u nás)?

Jako výkonná producentka za seriálem stojí opět hvězda Teorie velkého třesku Kaley Cuoco, která propůjčila hlas i hlavní postavě Harley Quinn. Roli Poison Ivy si opět zopakuje Lake Bell. Oblíbence King Sharka zase hraje Ron Funches. Do svých rolí se vrátí i Alan Tudyk jako Joker/Clayface a Tony Hale jako Doctor Psycho.