Superhrdiny má ráda většina z nás. Taktéž jsme ale všichni smíření s tím, že ve skutečnosti neexistují. Nebo snad ano? Přesně tím se bude zabývat nový seriál Naomi, na jehož první kratičký trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Naomi McDuffie(Kaci Walfall), která přestane věřit faktu, že superhrdinové neexistují. Rozhodne se proto provést rozsáhlé pátrání po pravdě. Ovšem to, co nakonec najde, jí možná přeroste přes hlavu. Nejenže mohou být superhrdinové opravdu skutečnými, ale i možná i ona sama má schopnosti, se kterými by klidně mohla jít zachraňovat svět. 

V jistý moment v traileru rychle vzduchem prolítne něco, co krapet připomíná Supermana. Červená kápě a blesková rychlost by k tomu pasovaly. Je možné, že se v traileru dočkáme i jeho? Překvapením by to nebylo, protože právě v jejím rodném městě svedl Superman bitvou s mocnou Mongal. Jisté je zatím jen to, že jakmile se začnou projevovat nadpřirozené schopnosti i u Naomi, brzy se stane cílem tajemné hrozby, která ji může připravit o život. Jejím mentorem se však stane mocný Dee (Alexander Wraith), který pochází z planety Thanagar, rodiště Hawkmana a Hawkgirl z DC. Kvůli tomu mnozí fanoušci spekulují o tom, že Naomi by se měla stát plnohodnotnou součástí univerza Arrowverse. Seriál by tak mohl být jakousi náhradou za seroš Supergirl, který skončil minulý měsíc. Po Naomi taktéž půjde dvojce Akira (Stephanie March) a padouch Zumbado (Cranston Johnson), který ji budou chtít využít k vlastním plánům. 

Seriál bude vycházet podle úspěšného komiksu Naomi z roku 2019, který vytvořili Brian Michael Bendis a David Walker. Režii si vzala na starost Amanda Marsalis, která je taktéž jednou z tvůrkyň letošního sci-fi seriálu Invaze. Kromě výše zmíněných se v seriálu objeví také Brian Brightman, Camila Moreno, Barry Watson, Mouzam Makkar, Mary-Charles Jones, Will Meyers, Daniel Puig a Aidan Gemme. Premiéry se dočkáme 11. 1. 2022.