Informace pocházejí od důvěryhodného zdroje.

Není už žádnou novinkou, že se nadcházející seriál ze světa Tolkienova Pána prstenů bude odehrávat ve Druhém věku Středozemě, v němž přichází na scénu národ Dúnadanů, kterým Valar darovali ostrov Númenor. A právě kolem nich by se měl primárně točit celý příběh první řady seriálu, což znamená, že bychom se v něm měli dočkat i několika starých známých. Jmenovitě například Galadriel, kterou si tentokrát zahraje herečka Morfydd Clark. Pokud bude mít seriál úspěch, tak bychom se v budoucnu měli dočkat i padoucha Saurona (tentokrát s mnohem sličnější podobou), který ve Druhém věku převzal otěže největšího nepřítele národů elfů, trpaslíků a lidí po svém šéfovi Melkorovi. Z věrohodných zdrojů už ale víme, kdo by se měl ujmout role postavy, která se objevila na začátku Společenstva prstenu. 

Web Redanian Intelligence, který se normálně zabývá novinkami ze světa Zaklínače, informoval o tom, kdo si v připravovaném seriálu zahraje Isildura, krále Gondoru a Arnoru, který v Pánovi prstenů uťal Sauronovu ruku s Jedním prstenem. Role by se měl ujmout britský herec Maxim Baldry. Informaci web získal z youtube kanálu Fellowship of Fans. Na něm se totiž přišlo na to, že jméno Cole, což bylo jméno jedné z postav, která se má v seriálu objevit, bylo ve skutečnosti kódové jméno pro Isildura. 

Pokud vám je britský herec podezřele povědomý, tak se není čemu divit. Jeho celovečerním hereckým debutem byl totiž film Prázdniny pana Beana z roku 2007, kde si tehdy jedenáctiletý herec zahrál malého chlapce, který se ztratí svým rodičům (přičemž jednoho z nich hrál Karel Roden). Posléze se objevoval v řadě vedlejších rolí u seriálů jako Řím, Pán času a Protiúder, nejvíce se však proslavil díky seriálu Roky a roky. V nadcházející sérii ze světa Pána prstenů ale ztvární svou první doopravdy velkou seriálovou roli. Co na výběr herce říkáte?