Aktualizace: Společnosti HBO a Naughty Dog potvrdily premiéru The Last of Us. Na první díl postapokalyptického seriálu podle stejnojmenné hry se můžeme těšit 15. 1. 2023 na HBO Max. Potvrzeno je rozlišení 4K.

První řada bude mít 9 dílů.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Ohledně premiéry The Last of Us bylo HBO tajemné. Společnost akorát potvrdila, že seriál uvidíme v roce 2023. Ti optimističtější očekávali Pedra Pascala v roli Joela a Bellu Ramsey jako Ellie nejdříve na jaře nadcházejícího roku. O to překvapivý je lednový termín.

V aplikaci HBO Max se objevilo, že premiéra The Last of Us bude v neděli 15. 1. 2023. Pondělí 16. 1. 2023 pak zmiňuje švýcarská reklama, která byla zřejmě předčasně odeslaná některým uživatelům Sky.

Server VGC se od svého zdroje dozvěděl, že datum premiéry bylo zveřejněno omylem. Jde ale o legitimní datum a jeho oficiální odhalení je naplánováno na konec tohoto týdne. S největší pravděpodobností bude datum potvrzeno prostřednictvím nového traileru.

Dosud jsme z dramatického postapokalyptického seriálu The Last of Us, který je adaptací stejnojmenné hry od studia Naughty Dog a společnosti Sony (nedávno vyšel remake na PS5 a brzy má následovat PC verze), viděli přes minusu dlouhý teaser trailer. Skrz toto video jsme mohli nasát atmosféru a zjistit, že některé pasáže si Craig Mazin (tvůrce oceňované minisérie Černobyl) a Neil Druckmann (scenárista a kreativní ředitel hry The Last of Us) upravili, jinde něco přidali a jindy zase něco ubrali. Doporučujeme detailní srovnání seriálu a hry.