Netflix přichází s provokativním seriálem Sex/Život (v originále Sex/Life), který nastaví zrcadlo zákonům vztahové politiky. Přemýšleli jste někdy nad tím, kolik jste ochotni obětovat pro své nejhlubší touhy? Nejen touto otázkou se zabývá oficiální trailer a ostatně i celý příběh dramaticko-komediální série od Stacy Rukeyser, která se divákům dostane pod kůži již koncem měsíce.

„Ten, kdo vám poskytuje bezpečí, nemůže být zároveň zdrojem vzrušení,“ zaznívá z úst sexuologa, který se snaží Billie (Sarah Shahi), manželce a matce z předměstí v Connecticutu, pomoci vyklouznout z pekelného milostného trojúhelníku, který tvoří ona, její manžel a bujará minulost. Právě kvůli ní vše ve svém současném životě zpochybňuje a staví před soud, jemuž předsedá magické klišé „co kdyby“.

Přečtěte si také: Těhotenství jako plánovaný teror v hororovém snímku False Positive

Sex nestojí za nic, romantický faktor je na bodu mrazu a pokaždé, když zavře oči a vrátí se zpět k jedné z nocí, během nichž si připadala svobodná, cítí, že šlo o úplně jinou ženu. Kam se poděla a proč jí vlastně najednou tolik chybí? Na tuto otázku musí odpovědět nejen sobě, ale také svému manželovi (Mike Vogel), jehož osoba plíživým tempem ustupuje Bradovi (Adam Demos), staré známosti představující ztělesnění vášně.

Hranice mezi touhou a zkázou se stírá. Na skutečnost, že milostné vzpomínky jsou mocná zbraň, se zaměří první řada dramatického seriálu Sex/Život již 25. června 2021, kdy přistane na kartě Netflixu. Vedle hlavních protagonistů se v něm objeví také Margaret Odette, Jonathan Sadowski nebo Li Jun Li.