Relativně přednedávnem jsme se dočkali zcela prvního teaser traileru na nadcházející seriál z fantastického světa J. R. R. Tolkiena, který ponese název Pán prstenů: Prsteny moci. A jelikož se dlouho očekávaného seriálu dočkáme už letos, Amazon začíná s čím dál tím větší mírou propagace. Podle názvu a teaseru je zřejmé, že první série se bude odehrávat během Druhého věku, přičemž se zaměří na ukování Prstenů moci. Kdo je s událostmi v tomto období obeznámen, tak už ví, jakých postav se v seriálu tudíž dočkáme. A některé z nich se už možná objevily na jednom z nejnovějších plakátů, které Amazon nedávno vydal. Všechny plakáty však nesdělují, o jakou postavu se přesně jedná, i tak ale některé z nich obsahují určitá nápomocná vodítka. Na všechny plakáty se můžete podívat níže. 

Pravděpodobně nejočividnější plakát by mohl být ten, na kterém je postava v černé zbroji. Ten se vší pravděpodobností znázorňuje Saurona, který v ukování Prstenů moci hrál zásadní roli. Můžeme se ale těšit i na to, že tentokrát ho uvidíme i v jeho sličnější podobě. Stejně tak je ale možné, že by onou postavou mohl být i Černokněžný král Angmaru. Zbytek je ovšem otázkou. Na jednom z nich by však mohl být Celebrimbor, kovář a vládce Eregionu, jenž ukul tři Prsteny moci, které nepodléhaly Sauronovi. O zbytku se však můžeme jen dohadovat. 

Pán prstenů: Prsteny moci bude vůbec tím nejdražším seriálem v historii, tudíž Amazon přirozeně očekává obrovitánský úspěch. Celkově stála celá produkce první série přes 465 milionů dolarů, samotná práva na Pána prstenů musel navíc Amazon odkoupit za 200 milionů. Možná právě proto také nechal nedávno zvednout své ceny. Místo 12,99 dolarů měsíčně budou muset od 18. 2. předplatitelé Amazon Prime platit 14,99 dolarů. Roční členství na Amazon Prime se tak zvedá ze 119 dolarů na 139 dolarů. Na druhou stranu ale studio hodlá podstatně rozšířit svou streamovací knihovnu. Samotný seriál k nám každopádně doputuje 2. 9. 2022.

Poznali jste nějaké jiné postavy z výše uvedených plakátů?