Už před rokem se k nám dostala zpráva, že je v přípravě zbrusu nový seriál Pan a paní Smithovi, jehož zápletku si jistě mnozí pamatují ze stejnojmenného filmu s Bradem Pittem a Angelinou Jolie. Děj se zaměřuje na šťastný manželský pár, který si žije klidným a spokojeným životem. Zároveň jsou ale oba manželé profesionální nájemní zabijáci, kteří pracují pro dvě zcela odlišné agentury. To však o sobě zatím neví. Ono nepříjemné zjištění přijde až ve chvíli, kdy budou muset jeden druhého zlikvidovat. A i když je nadcházející seriál pořád v přípravě, před půlrokem se práce krapet zkomplikovaly. Projekt totiž opustila herečka a scénáristka Phoebe Waller-Bridge, která měla ztvárnit paní Smithovou. A to z důvodu kreativních neshod na place. Nicméně se zdá, že Amazon za ni už nalezl náhradu. 

A tou bude herečka Maya Erskine. Ta proslula především za své účinkování v komediálních projektech, objevila se tak například v seriálech jako Betas, Nesvá a PEN15, přičemž u posledního zmíněného seriálu se taktéž podílela na scénáři a produkci. Objevit by se také měla v nadcházejícím Star Wars seriálu Obi-Wan Kenobi. A když už je řeč o Star Wars, je nutné také říct, že pana Smithe zas ztvární Donald Glover, který si zahrál mladší verzi Landa ve snímku Solo: Star Wars Story. Objevil se i v hollywoodských filmech jako Marťan a Spider-Man: Homecoming, ovšem fanoušci si ho obzvlášť oblíbili v komediálním seriálu Atlanta z roku 2016, kde hraje jednu z hlavních rolí. 

Showrunnerkou seriálu se stala Francesca Sloane, která se například významně podílela na tvorbě čtvrté řady skvělého seriálu Fargo. Oficiální datum premiéry však zatím stále neznáme.