Na konci jara premiérovala na Netflixu třetí série dospěláckého seriálu Love, Death & Robots, která nám opět dopřála unikátní podívanou s různorodými animačními styly. A jelikož byl o řadu náležitý zájem, Netflix tak nedávno dal zelenou k výrobě čtvrté série. Zatím však není známo, kdy přesně bychom se jí mohli dočkat, stejně tak ani to, kolik bude mít epizod. Odhadem by k nám ale mohla čtyřka přisvištět zase za rok, ovšem to se teprve uvidí.

Love, Death & Robots je animovaná epizodická série, kde každá epizoda vypráví svůj zcela vlastní příběh v různých animačních stylech. Epizody se tak od sebe zcela liší i v samotných žánrech, jsou zde díly komediální, hororové, sci-fi a fantasy.

Seriál se dočkal úspěchu jak od kritiků, tak i od diváků, přičemž vyhrál i několik cen Emmy. Za celou sérií stojí Tim Miller, David Fincher, Jennifer Yuh a Joshua Donen. David Fincher nám navíc ve třetí řadě představil svůj vůbec první zrežírovaný díl jménem Bad Travelling, který patří mezi nejlépe hodnocené epizody celého seriálu. Co všechno uvidíme v připravované čtvrté sérii, je samozřejmě zatím ve hvězdách, ale se vší pravděpodobností se opět dočkáme dílu s oblíbeným robotickým triem, které se stalo z části takovým maskotem celého seriálu.

Jak se třetí řada líbila vám?