Informační smršť v rámci akce Comic-Con@Home se nevyhnula ani plánované seriálové adaptaci masivní knižní série Kolo času (The Wheel of Time), která vzniká pod záštitou Amazon Studios. Na jednom z virtuálních panelů se objevil i showrunner série, Rafe Judkins, který o seriálu přinesl nové podrobnosti.

I když jsme se na panelu Amazonu nedočkali žádné ukázky, Judkins alespoň odhalil první promo plakát obsahující velmi důležité prvky. Na novém obrázku si fanoušci mohou prohlédnout nejen již známé logo série obsahující velkého hada symbolizujícího povahu času, ale také mocnou čarodějku Moiraine (Rosamund Pike), jež stojí před branou do míst mimo realitu (Waygate). Věrné fanoušky knih jistě potěší i její modrý plášť, který přesně odpovídá Jordanovým popisům z knih.

Nejdůležitější součást promo plakátu je však ve spodní části. Kromě loga streamovací služby Amazon Prime Video, kde seriál exkluzivně vyjde, zde nalezneme i očekávaný měsíc vydání. První série The Wheel of Time by měla mít premiéru v listopadu/novembri tohoto roku.

Během panelu se Rafe Judkins taktéž zmínil, že jeho tým již začal natáčet druhou sérii. Budoucí fanoušci tudíž nemusí mít strach, že seriál bude po jedné sérii ukončen.

Knižní série Kolo času od Roberta Jordana a Brandona Sandersona vypráví příběh Randa al’Thora (Josha Stradowski), obyčejného chlapce, který žije společně se svým otcem na malém statku poblíž vesnice Emondova Role. Během příprav na oslavy jara Randův klidný život naruší záhadná osoba, kterou nejspíše vidí jen sám hlavní hrdina. Kola osudu se roztočí, když na vesnici zaútočí stvůry, které byly doposud známy jen z pouhých historek a pověstí.

Vesnice přežije jen díky mocné čarodějce Moiraine (Rosamund Pike), která útok odrazí, avšak Rand ví, že ono nebezpečí pronásleduje jeho. Aby udržel své známé a rodinu v bezpečí, rozhodne se společně s Moiraine a dalšími přáteli odejít. Jejich cílem je Tal Valon, místo, kde by mohli najít bezpečný úkryt. Cesta tam však nebude procházkou růžovým sadem