Dospělého Groota milují mnozí. Toho dětského ale snad zcela všichni. A přesně o něm bude i nadcházející seriál, který samozřejmě musel nést název I Am Groot, to snad ani nešlo jinak! Disney navíc už konečně odhalil, kdy přesně se seriálu dočkáme. Proto si všichni zaznamenejte do svých kalendářů datum 10. 8. 2022, protože právě tehdy bude seriál premiérovat na Disney+. Spolu s oznámením také společnost vydala oficiální plakát, na kterém si dřevěný člen Strážců Galaxie dopřává náležitou pohodičku. Prohlédnout si ho můžete níže. 

Co by to byl za spin-off Strážců Galaxie, kdyby na onom plakátu nebyl také walkman. Kromě něho se na něm ale také objeví dvojice malých čtyřokých mimozemšťanů, kteří budou patrně hrát určitou v roli v jednom z připravovaných příběhů. Celý seriál by se měl přirozeně odehrávat v době, kdy byl Groot roztomilým capartem, každá kapitola série by tak měla vyprávět o zcela odlišném dobrodružství. Baby Groota samozřejmě namluvil Vin Diesel, jehož scénář se určitě bude opět skládat především z výše uvedených třech slov. Nebude to jediný letošní projekt, kterého se letos se Strážci Galaxie dočkáme. Na konci roku na nás čeká vánoční speciál, nemluvě také o jejich dočasné přítomnosti v nadcházejícím čtvrtém Thorovi. 

Šušká se také o tom, že v seriálu bychom se mohli dočkat Draxe, to ovšem ještě není potvrzené. Jedním z výkonných producentů se každopádně stane i sám James Gunn, který na jaře dotočil třetí díl Strážců. Toho bychom se zas měli dočkat 4. 5. 2023.