Úspěšný americký sitcom How I Met Your Mother patří mezi nejmilovanější komediální seriály posledních desetiletí. Tudíž je jen přirozené, že se na jeho úspěchu bude i nadále stavět. Na scénu tak pomalu přichází nový spin-off seriál od studia hulu, který tentokrát ponese název How I Met Your Father. Na první oficiální trailer se můžete podívat výše. Ten nám představí svéráznou Sophie (Hilary Duff), která se pravidelně snaží obohacovat svůj milostný život. Důkazem je i její pozvolná závislost na Tinderu, přes který byla za jeden rok na téměř devadesáti randíček. 

Z celého traileru je tak evidentní, co nás v seriálu asi tak čeká. Opět se seznámíme se zcela novou bandou protagonistů, kteří budou napříč jednotlivými díly řešit věci jako sex, přátelství, peníze, zábavu a vztahy. To vše bude okořeněné humorem, který bude seriál doprovázet od začátku do konce. Otázka ovšem je, zda v tom bude dělat dobrou práci. Inu, to holt budete muset posoudit sami, až seriál vyjde. Nutno také podotknout, že tohle je oficiálně již třetí pokus o vytvoření spin-off seriálu na How I Met Your Mother. K prvnímu pokusu došlo už v roce 2013, přičemž plánovaný seriál se měl jmenovat How I Met Your Dad. Hlavní roli v něm měla ztvárnit Greta Gerwig, přičemž Meg Ryan zas měla být vypravěčkou celého příběhu. Projekt byl ale nakonec zrušen. O rok později došlo ke druhému pokusu, seriál How I Met Your Father si vzali na starost Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. Projekt ale musel jít k ledu poté, co se oba dva filmaři stali výkonnými producenty seriálu This is Us. V roce 2017 se však opět vrátili k práci. A jak je vidno z vydaného traileru, třetí pokus byl už konečně úspěšný. Teď je jen otázkou, zda ho vlídně přijmou i diváci. 

Mezi režiséry seriálu bude patřit i Pamela Fryman, jedna z veteránek How I Met Your Mother, která pracovala na všech devíti sériích. Mezi výkonné producenty taktéž patří Carter Bays, Craig Thomas, Pam FrymanAdam Londy. K Hilary Duff se přidají herci jako Kim Cattrall, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran a Suraj Sharma. První série se dočkáme 18. 1. 2022.