Nad DC seriály od CW se pomalu stahují mračna. Kromě Flashe a Supermana/Lois byly všechny zrušené. Nicméně na premiéru stále čeká ještě jeden, který by měl populární cwverse držet nad vodou, byť oficiálně gothamští rytíři do světa arrowverse nepatří. Seriál Gotham Knights se bude soustředit na dění v Gotham City po úmrtí samotného temného rytíře.

Nutno podotknout, že seriál by neměl být zaměňován se stejnojmennou připravovanou hrou, která spatří světlo světa již letos v říjnu. Jestli se těšíte na seriál, kde bude přítomna celá Bat-Family, tak vás rychle vyvedeme z omylu. Seriáloví gothamští rytíři jsou směsicí nesourodých odpadlíků, kteří budou muset nejprve objevit své právoplatné místo v Gotham city.

Dle synopse se tak můžeme těšit na postavu Turnera Hayese (Oscar Morgan), což je adoptivní syn Bruce Waynea, který je obviněn z vraždy svého otce. Ten se dá do kupy s potomky některých Batmanových nepřátel. Například s nepředvídatelnou bojovnicí a zlodějkou Duelou (Olivia Rose Keegan). Mezi hlavní postavy také budou patřit sourozenci Rowovi. Zatímco Harper Row (Fallon Smythe) je zručná inženýrka, tak Cullen Row (Tyler DiChiara) je vyhraněný transgender, kterého již nebaví být zdvořilý a příjemný ke svému okolí. 

Poprvé se také na obrazovkách objeví Carrie Kelley (Navia Ziraili Robinson), což je představitelka Robin z komiksu Návrat temného rytíře a Stephanie Brown (Anna Lore), která v komiksech vystřídala hned několik kostýmů. Znát ji můžeme jako Spoiler, Robin a Batgirl.

Tento tým nesourodých hrdinů se má stát nastupující generací, která vejde ve známost jako Gotham Knights. Seriál má naplánovanou premiéru až na příští rok. To však nebrání vedoucí projektu Natalii Abrams, aby se s námi podělila o první fotografii, která nám ukazuje hlavní herecké obsazení.