Už příští měsíc se dočkáme nového a znepokojivého krimi seriálu, který ponese název Candy. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Celý seriál je založený na skutečných událostech, ke kterým došlo v roce 1980 v jednom malém městečku v Texasu. Příběh se zaměří na ženu jménem Candy Montgomery (Jessica Biel), která v životě udělala snad všechno správně. Má hodného manžela, dvě okouzlující děti, krásný dům a dobrou práci. Taktéž se velice přátelí s učitelkou Betty (Melanie Lynskey), která je na tom podobně. Následně se ale Candy seznámí s Allanem (Pablo Schreiber), manželem Betty. A spolu s jeho příchodem se v Candy vzbudí i sexuální touha. To však povede k hrůzostrašným následkům. 

Allan tak začne svou manželku s Candy podvádět. Problém je však ten, že Betty na to eventuálně sama přijde. Candy si záhy uvědomí, že celý její poklidný a spokojený život se ocitne v ohrožení. To samé platí i pro její reputaci. Betty je ale následně nalezena zavražděná. Kdo je však za její smrt zodpovědný? Udělala to opravdu Candy, aby své tehdejší nejlepší kamarádce zabránila zničit jí rodinný život? Nebo je za to zodpovědný Allan, který to udělal jenom kvůli tomu, aby mohl být s Candy? Je třeba také možné, že za to může někdo úplně jiný? Na všechny tyto otázky nadcházející seriál nepochybně odpoví.

Pro Jessicu Biel to každopádně není první ponoření do světa kriminálních seriálů. Dříve také hrála v první sezóně velice chválené série The Sinner, kde ztvárnila vražedkyni jménem Cora Tannetti.

Tvůrci a showrunnery celého seriálu se stali Nick Antosca a Robin Veith. Oba dva například pracovali na krimi seriálu Odhalení z roku 2019. O režii jednotlivých epizod se zas postarají Michael Uppendahl, Jennifer Getzinger a Tara Nicole Weyr.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 5. 2022