Ne, tohle nebude žádné veselé fantasy dobrodružství, ve kterém se hlavní hvězdou stane křeček Boo ze série Baldur´s Gate, nýbrž teenagerovský komediální seriál, jenž bude okořeněný duchařinou. Netflix tak nedávno vydal oficiální trailer na Boo, Bitch, pustit si ho můžete výše. Příběh se zaměří na dvě kamarádky jménem Erica (Lana Condor) a Gia (Zoe Colletti). Obě dvě už brzy konečně ze střední nadobro odejdou, tudíž usoudí, že je nejlepší čas to pořádně oslavit. A jak většinou středoškolští puberťáci oslavují? Trefa, pitím alkoholu v bazénu a tancovačkami na stole. Ze začátku se zdá, že obě dvě holčiny čeká naprosto báječná noc. Pak ale Ericu srazí autobus, přičemž hned na místě zemře. Ale ne úplně.

S dívky se totiž stane duch. Ovšem poměrně netradiční. Není žádným průhledným přízrakem, stále si zachovává svou podobu, kterou měla i za života. A jak se zdá, ostatní studenti s ní mohou také mít interakce. Erica tak musí zjistit, proč její duch stále přetrvává ve světě živých. Z traileru se tak dozvíme, že duchové se většinou rodí tehdy, když zemřelý člověk má ve svém životě stále nějaké vážné nedořešené věci (Tudíž přeměna v ducha patrně čeká každého z nás, těšíte se?). Erica se tak následně rozhodne, že aby mohla v klidu a pokoji odejít, musí se nejdřív stát školní celebritou, plus i ideálně ulovit jednoho z chlapců, po němž ještě během svého života pokukovala. Zdá se ale, že narazí na překážku v podobě jiné dívčí skupinky, které se vůbec nebude líbit, že ji o slávu připravuje nějaký mizerný duch.

Tvůrkyněmi a hlavními scenáristkami seriálu se staly Erin Ehrlich a Lauren Iungerich. Obě dvě se například podílely na tvorbě seriálu Nešika z roku 2011. Dále se v seriálu objeví herci jako Mason Versaw, Aparna Brielle, Tenzing Norgay Trainor a Jason Genao.

Oficiální premiéra je stanovená na 8. 7. 2022.