Růst světa MCU je zkrátka nezastavitelný. Eventuálně bychom se v něm totiž měli dočkat dalšího plnohodnotného dobrodružství slavné komiksové postavy, kterou bude sám Daredevil. Kevin Feige, ředitel Marvel Stuios, však přišel s novinou, která určitě potěší fanoušky stejnojmenného seriálu z roku 2015 na Netflixu. Feige sdělil, že až se Daredevil v MCU světě zas objeví, bude ho zaručeně hrát opět Charlie Cox, který hrdinu ztvárnil i v seriálu. Ten byl po své třetí sérii ukončen, což mnohé fandy vyloženě zdevastovalo. 

Když se ale fanoušci seriálu dozvěděli, že k žádné čtvrté sérii nedojde, rozhodli se sepsat několik petic, které požadovaly, aby se Cox stal plnohodnotným členem rodiny MCU jako Matt Murdock. I přestože ještě není stále oficiálně potvrzené, že se Daredevil v MCU dočká samostatného dobrodružství, ono Feigovo prohlášení silně indikuje, že by už mohlo být pomalu na cestě. A hlavně nezapomínejme, že na jedné z uniklých fotek ke třetímu Spider-Manovi se Matt Murdock objevil. A to právě v podání Charlieho Coxe. Kevin Feige každopádně sdělil následující:

,,Pokud se v nadcházejících projektech někdy objeví Daredevil, tak ano, Charlie Cox bude jeho představitelem. Kde to uvidíme, jak to uvidíme a kdy to uvidíme, však ještě není jisté.“

No. My už to ale víme. Ve třetím Spider-Manovi. Ale je logické, že šéf Marvelu nebral uniklé fotky v potaz. A kdo ví, možná kvůli onomu úniku bude nakonec celá scéna vystřižena. 

Mnozí fanoušci spekulují o tom, že Coxův Daredevil by se eventuálně mohl objevit i v čerstvém MCU seriálu Hawkeye. Další možností je i seriál She-Hulk, který vyjde někdy během příštího roku. Na odpovědi si každopádně budeme muset počkat. Jste fanoušky Daredevila v podání Charlieho Coxe? Nebo spíše patříte do týmu „Ben Affleck“?